head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024
Pazartesi, 23 Eylül 2019 21:02

ADALARDA İŞGAL MENEMEN'DE "KUBİLAY LIONS"

Yazan
Ögeyi Oylayın
(7 oy)
Bugün kü köşemi Üstad Mustafa Yıldırım'a bırakıyorum... ADALARDA İŞGAL MENEMEN'DE "KUBİLAY LIONS" İzmirliler 9 Eylül zaferini yine Kordon'da kutluyorlardı!

Oysa yakınlarındaki Akdeniz kıyılarından az öteye baksalardı, adalarımıza çekilen Atina devleti bayrağını, Efzon askerlerini görebilirlerdi.

Kürt Şeyhi Erbilli Esad'ın örgütünce başı kesilen Teğmen Kubilay'ı "Lion" yaptılar!
İzmir Gündoğdu Lions Kulübü "charter"ı bu olayı, "Artık bu kadim ve değerli 3 isim MENEMEN ...KUBİLAY...ve de LIONS .. bir Hizmet bayrağı altında buluşuyor" diye müjdeliyordu.

Phokaia Lions Kulübü'nün desteğiyle kurulan Menemen Kubilay Lions Kulübü'nü Atatürk'le ve bağımsızlık savaşımızla ilişkilendirmek için 19 Mayıs (2016)'da açmışlar.


Kubilay anıtının fotoğrafını Kubilay Lions Kulübü'nün simgesinde kullanan Lions "charter"ları, görevlerini yerine getirmenin coşkusuyla, ellerinde kağıttan bayraklar, "Onuncu Yıl" marşını söylüyorlar.
Olacağı buydu: Akdeniz adalarımızda Yunan işgali; Menemen'de "Lion" yapılan Teğmen Kubilay ve İzmir suspus!

MENEMEN KUBLAY LIONS SMGES 78672


Herkesin "işbirlikçilik" anlayışı kendine göre!


Adalarda Yunan işgali, İstanbul'da Yunan eski Başbakanı Yorgo Papandreu'yla uzlaşma yemeğine oturan İnönüler ve onların davetlisi PKK uzantıları, CHP şampiyonları, ACYLP (Amerikan Genç Politik Liderler Konseyi) üyeleriyle sözde demokrasi cephe birlikleri...


Atatürk düşmanı Ayetullahların eteklerine yapışanlar; Humeyni'nin öğrenciler, kadınlar üstünde 40 yıldır terör estiren milis örgütü Besic'le birlik kuranlar, Ali Hameney'i "İyi ki Doğdun Devrimci Molla" diye manşetten selamlayanlar! 


Bir yanda Amerikan köklüler, öte yanda Ayetullahların örgütleri, Hizbullah-Çin-Rus-Katar müttefikliği, İslam cihatçılarıyla dostluk!


"Gerisi teferruat!" diye diye, kimin kanatları altına gireceklerini şaşıran maskeliler, sinsi etnik azınlık milliyetçileri önderliğinde coşanlar!..


Türk Cumhuriyeti'ne karşı kurulan özerkçi-federasyoncu koalisyonlar yüzünden "ihanet" sözcüğü de gerçek anlamını gün geçtikçe yitiriyor. 


Utanç
Denize dökülenleri Belkahve'den izlerken "İzmir'in Kavakları" türküsünü coşkuyla söyleyen "Son Efe" Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü düşünüyorum ve ihanete karşı koyamayışımızdan utanarak başımı öne eğiyorum.
22 Eylül 2019

-- Humeyni'nin kanlı, kıyımcı örgütleriyle işbirliği için google ve youtube anahtarı: Tahran, Besic, antiemperyalist gençler, Kum, iyi ki doğdun Devrimci Molla, 19 Mayıs, Hizbullah
İran İslam Cumhuriyeti'nin Türkiye'deki terör örgütleri ve suikastları için bkz. Zifiri Karanlıkta 1-2, UDY, 2016-2017

-- "İhanet" dışa birden vurulmayabilir. Bülent Ecevit, Fethullah Gülen'i evinde ağırlayınca eleştirilmiş; TBMM'de öfkeyle "Bunun neresi irtica" diye bağırmış; bununla da yetinmeyerek "Vahid ed-Din vatan haini değildir" demişti.


--Yardımseverlikle ünlü Lions Club merkezi Amerika'dadır. Yardımseverlik hoş karşılanıyor. Mormonlar, yurttaşlarımıza tekerli sandalye dağıtarak aramıza sızmışlardı. İşgalci İngiliz kuvvetleri de Eyüp Sultan'da kurbanlık koyun dağıtmışlardı. Ayrıntı için bkz. Ortağın Çocukları 3. Basım, UDY, 2011

 

Okunma 10474 kez Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Eylül 2019 21:10
Zahide ucar

Zahide

Gazeteler