head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024
Çarşamba, 02 Ağustos 2023 02:47

DEV ADIMLARLA YÜRÜYEN YILIN BAŞKANI...

Yazan
Ögeyi Oylayın
(65 oy)
  Daha seçileli bir yıl olmadı...

koşarcasına ve ekibi ile yaptığı hizmetler, işte yılın başkanı dedirtti.

 

315024344 415061044011024 644052613611265988 n 8dc52

NELER YAPMADI Kİ?

Gelin birlikte hatırlayalım...

5 Kasım 2022'de yapılan Alanya Ticaret Odası Başkanlığı seçimlerini Tunahan Toksöz ve Bilal Gömeç'e karşı kazanarak ve hazırladığı yönetim listesi ile Alanya'nın tümünü kucaklayarak yola çıktı.

Daha projelerini hayata geçiremeden ülkemizi karanlığa gömen ve 50 binden fazla insanımızın öldüğü 6 şubat 2023 depreminin dayanışma mücadelesini verdi. 5 yıldızlı süper market gibi giyimden gıdaya , bebek mamasından hijyen malzemelerine kadar; Alanya ya deprem sonrası gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını insanlık onuruna yakışır bir şekilde karşıladı, Alanya'da yaşayan bizleri hüzün ve gurur sarmalında onurlandırdı.

 

Alanya Kaymakamlığı ve Belediyesi İle işbirliğine gitti ve aylarca deprem bölgesine yardım malzemeleri ulaştırdı. Yetmedi; Her yıl yapılan geleneksel Ramazan iftar sofrasını iptal etti ve oraya harcanacak paraları depremzedelere ev yapılsın diye devletin denetimine ve kullanımına gönderdi.

 

BİR NEFES AL BAŞKAN DİYECEKTİM Kİ?

 

Baktım ki Eray başkan bir gün Antalya valisi ile toplantıda, diğer gün Ankara da Alanya'nın gururu Dış işleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile elinde dosyalarla..

--Turizm bakanı ile,

--Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı ile,

--Geçen hafta ise tekrar bizi gururlandıran bir görüşme; Elinde Alanya ile ilgili dosyalar; Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ile zirve yapan bir başkan...

--Ne diyeyim ki?

--İyi ki varsın başkanım.

 

HÜKÜMETİN ÇAĞRISINA CEVABEN, ÖRNEK TASARRUF ÇALIŞMASI...

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kaç gün önce tasarruf çağrısı yaptı; ALTSO Başkanı Eray Erdem anında bir milyonluk tasarruf ile cevap verdi.

--Nasıl mı?

ALTSO—Alanya Ticaret Odası'nın önceki başkanı seçimlere bir kaç gün kala irtibat ofisleri açtı. Alanya merkezde bulunan mevcut odaya bağlı iki irtibat bürosu Alanya'nın doğusunda ve batısında ki iki mahallede açıldı. Açıldı açılmasına ama hangi akla hizmet ile açıldı bilinmiyor?

Çünkü oraya giden gelen yok, Buralardan sadece internet üzerinden evinizden veya iş yerinizden de bilgisayar üzerinden ıslak imzalı olmayan fotokopi vermeye yaramaktan başka bir işlem yapamayan "hizmet" veriliyordu.

--İki ofis te kira...

--İki ofiste ki çalışanın maaşı ve sigortası fuzuli masraf...

--İki ofiste ki elektrik ve su giderleri gereksiz bir harcama kalemi...

Geçen yıl ki tahmini gider 600 bin TL ve bu yıl ki tasarruf tam 1 milyon TL. Yani eski deyim ile 1Trilyon tasarruf edilmiş oldu.

Bu alkışlanacak kararı Başkan Eray Erdem kendisi ve yönetimi ile de alabilirdi ama ; gereksiz polemikler-yalan ve iftiralar olmasın diye; bu kararı ALTSO meclisinde Oy birliği ile aldı.

Bu kararı Seçime giren Başkan Adayı Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz'ün temsilcileri de oyları ile onayladı.

İşte bir yıldan kısa bir süredir ALTSO --Alanya Ticaret Odası Başkanlığı koltuğunda oturan sayın Eray Erdem'in çalışmaları...

Bende gazetem ile bu değerli odaya üyeyim ve sadece şunu söyleyebilirim; Allah sizden ve yönetiminizden razı olsun.

 

Saygılarımla

İbrahim AKDAĞ

27.07.2023-ALANYA

Okunma 13703 kez Son Düzenlenme Salı, 01 Ağustos 2023 20:53
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler