head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt ÇAKAN Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligindeki maçı ve gelirinin bir kısmı Mehmetçik Vakfına bağışlanan formaları hakkında açıklamalarda bulundu...


Alanyaspor hepimizin ortak değeridir, hepimiz bu değere sahip çıkacağız.

gelecek parti ilçe başkanı mevlüt çakan 1 gelecthumbnail PHOTO 2020 09 18 14 40 40 96de9
Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Avukat Mevlüt ÇAKAN

 

 

Başkan ÇAKAN; “Bugünlere inanarak gelen ve yeşil sahalardaki atmosferi coşkuyla donatan Alanyasporumuz bugün Avrupa’da müsabakaya çıkıyor. Bu gurur bizim için çok ama çok önemlidir. Elbette ki gururluyuz, mutluyuz ve umutluyuz. Umudumuz ise Alanyasporumuzun daha daha nice nice zaferlere ulaşması ve kupaları şehrimize getirmesidir. Alanyaspor hepimizin ortak değeridir, hepimiz bu değere sahip çıkacağız. Alanyaspor bugün Türkiye’ye örnek teşkil edecek, emsal niteliğinde bir adım attı ürettiği formaların gelirlerinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması gibi anlamlı, duygu dolu bir girişimde bulundu.
Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik.


Başkan ÇAKAN; Tüm Alanyalıların bu kampanya etrafında toplanması gerektiğine inanıyorum. Kampanyaya bizler de Gelecek Partisi ailesi olarak ve Alanyalılar olarak bu çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Teşkilattaki arkadaşlarımızla forma siparişi vererek Alanyasporumuza ve Mehmetçik Vakfı’na destek olduğumuzu ifade etmek isterim. Toplumu kaynaştıran, birleştiren, bir araya getiren ortak değerlerin önemi her zaman en zor durumlarda ortaya çıkar. Bizler ise zor durumlara gerek duymamak için her zaman ortak değerlerin etrafında buluşmayı, bir araya gelmeyi ve sahip çıkmanın gerekliliğini vurguluyoruz.
Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız.


Şehitlerimiz bize bu vatanı daha rahat yaşabilmemiz için canlarını verirken bize düşen de onların bu emanetine sahip çıkarak bu vatanı korumak ve geride bıraktıkları ailelerinin yanında olmaktır. Acılarımız sevinçlerimiz ne kadar ortak ise Alanyaspor’un almış olduğu bu karar da hepimizin ortak olacağı ve destekleyeceği bir karardır. Alanyaspor camiasına, Alanyaspor şahsında tüm Alanyaspor taraftarlarına ve bu takıma ruhuyla, canıyla, aşkıyla gönül veren kıymetli Alanyalı hemşehrilerime de bu vesile ile teşekkür etmek isterim. 

GELECEKSPOR 2 8218846138274 7260675647156994364 n 150d1

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler