head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Aytemiz Alanyaspor kulübü başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Önümüzde de önemli Gençlerbirliği maçı var. Galatasaray ile içeride oynadığımız maçta taraftarımızın çok önemli bir desteği vardı. Her maçın öyle olmasını istiyoruz” dedi.

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, takımın Gençlerbirliği ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmada taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Çok yoğun bir maç trafiğine girdiklerini belirten başkan Çavuşoğlu, “Türkiye'nin büyük takımları ile karşılaşmak durumunda kaldık. Şükürler olsun kupada Galatasaray'ı eledik. Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Penaltıyı atmış olsaydık oradan da galip gelme ihtimalimiz yüksekti. Kısmet böyleymiş. Takımımızın ve teknik ekibimizin başarılı bir grafik çizdiğini söyleyebiliriz. İkinci yarının başlaması itibariyle çok yoğun bir tempo başladı. Önümüzde de önemli Gençlerbirliği maçı var. Galatasaray ile içeride oynadığımız maçta taraftarımızın çok önemli bir desteği vardı. Her maçın öyle olmasını istiyoruz. Özellikle önümüzdeki maçın o şekilde olmasını istiyoruz. Maç bu hafta öğle saatinde olacak. Taraftarımız pikniğe gitmesin, takımı desteklesin. Galatasaray maçında tribünün her tarafından destek vardı. Her maç böyle olması gerekir. Taraftara her zaman ihtiyacımız var” dedi.

SPORA ÇAĞRI 1 Photo 7h5a97330b15 976b0

ALANYASPOR DA ,ANTALYASPOR DA BİZİM TAKIMIMIZ...

Hem ligde, hem de kupada yola devam ettiklerini dile getiren Çavuşoğlu, “Antalya’nın iki güzide takımı, Antalyaspor ile Alanyaspor kupada karşılaşacak. Neticede burada bir şehrin iki takımından birisi Türkiye Kupası finali oynayacak. Antalya’nın takımları, hepimizin takımıdır. Ben özellikle buradan şunu söylemek istiyorum. Bizim söylediklerimizi iyi algılamaları lazım. Kesinlikle Alanya ve Antalya ayrımı yapmadan, taraftarlarımızın Alanya’ya yakışır şekilde hareket etmelerini istiyoruz. Taraftarlarımızdan en önemli isteğimiz budur. Buradan gençlere sesleniyorum. Sosyal medyadan birçok olumsuz eleştiri yazıyorsunuz. Bu eleştirileri kesinlikle yapmayalım. Hem kulübümüze, hem yönetime, hem Alanya’ya bu şekilde zarar verirsiniz. Futbol müsabakaları sahada oynanır ve orada biter. Oradaki neticeye herkes saygı duyar. Özellikle Antalya’nın iki takımının taraftarı arasında asla en ufak bir şey olmasını kesinlikle istemiyoruz ve kabul etmiyoruz” diye konuştu.

SPORA ÇAĞRI 3 Photo 7h5a96869113 e9ba2

GERÇEK TARAFTAR TAKIMINA ZARAR VERMEZ.SOSYAL MEDYADAN DA OLUMSUZ YAZILAR YAZILMASINI İSTEMİYORUZ...

Sosyal medya paylaşımlarına da dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen başkan Çavuşoğlu şöyle dedi: “Bununla alakalı sayın valimizle görüştük, Antalya ve Alanya’daki emniyet güçlerimizle de görüşmelerimiz sürüyor. Sosyal medyada olumsuz veya hakaret içerikli yazı yazanlara yasal işlem yapılacağının ve duyarsız kalınmayacağının bilinmesini istiyorum. Sonra bana kimse ‘Bana şu oldu’ diye yakınmasın. Kimsenin şehrin iki futbol takımının arasına girmeye, taraftarların arasına girmeye hakkı yok. Bunu altını çizerek söylüyorum. Alanyaspor ve Antalyaspor hepimizin futbol takımı. Hepsine destek vermek zorundayız. Biz Alanya olarak üzerimize düşeni her zaman yapalım, bundan sonra da yapmaya çalışacağız. Alanya taraftarından kendini bilenler zaten böyle şeyler asla yapmaz. Birkaç kişi bunu yapmaya çalışırsa da önüne geçeriz. Alanyaspor’a zarar vermek isteyenleri de taraftar olarak asla kabul etmeyiz. Bizim yaptığımız işlere saygı duymanız gerekiyor.

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler