head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

ALTSO--Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç’in Coronavirüs nedeniyle geçtiğimiz Şubat ayında hayatını kaybeden babası merhum Yusuf Gömeç için verdiği Mevlit-i Şerif ; siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri başta olmak üzere, Alanya'nın tüm dinamiklerini buluşturdu...

gömeç kandil 2 06094

ALANYA HAFTA SONU BİLAL GÖMEÇ İSMİNDE BULUŞTU...

ALTSO--Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı, ALBİMO Bilal Mobilya grubu yönetim kurulu başkanı ve Alanyaspor Başkan Yardımcısı Bilal Gömeç, kardeşleri Hilmi ve Yakup Gömeç’in babaları Yusuf Gömeç (75), geçtiğimiz Şubat ayında Coronavirüs nedeniyle yaşamını yitirmişti.

gömeç kandil 3 42523

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, babası adına bugün Alanya Eşgilik Düğün Salonu’nda Mevlit-i Şerif okuttu ve misafirlerine yemek ikramında bulundu.

gömeç kandil 4 24704

Mevlit programına AK Parti Antalya Millet Vekili İbrahim Aydın, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, İş ve siyasi partilerden yöneticiler; sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Alanya esnaf kesiminden ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler