head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor...

akdam yolu 2 26601

Alanya’nın dört bir yanına sıcak asfalt hizmetini ulaştıran Alanya Belediyesi, Türkler Mahallesi’nde 635 metre uzunluğunda, Atatürk Caddesi ile Akdam Yolunu birbirine bağlayan Deliktaş yolunu asfaltla buluşturdu. Yıl boyunca asfalt çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri, bozuk ve deforme olmuş yolların asfaltını yenileme çalışmasını aralıksız sürdürürken, yeni ulaşıma açılan stabilize yolları da sıcak asfaltla buluşturuyor.

akdam yolu 3 da5b5

 

TÜRKLER MUHTARI ŞAHİN, “YÜCEL”İN HİZMETLERİNDEN MEMMUNUZ”...

Mahallelerinde yapılan hizmetler için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Türkler Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin, “Her şeye rağmen Başkan Yücel’in hizmetleri aksatmadan yürüttüğünü belirterek, “Alanya’mızın en büyük mahallelerinden birisi olan Türkler Mahallemizde Deliktaş yolu sıcak asfaltla kaplandı. Oteller bölgesinde ise parke yol çalışması tamamlandı. Şu anda bölgemizde 7 kilometrelik sathi kaplama hizmeti var. Onunda yapılacağına tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü Başkanımız Adem Murat Yücel, ülkemizin ve Dünya’nın içinde bulunduğu bu zorlu koşullarda bile hiçbir şeklide hizmetleri aksatmıyor. Kendisinden son derece memnunuz. Şahsım ve Mahallem adına Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

akdam yolu 4 9bc43

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler