head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Hayata geçirdiği ‘Prestij Caddesi’ projeleri ile Alanya’nın çehresini değiştiren, kente ekonomik ve ergonomik olarak seviye atlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni prestij caddesi müjdesini Kızlarpınarı Mahallesi için verdi. Projeyi bölge sakinleriyle paylaşan Yücel’e esnaflardan destek geldi...

kızlarpınarı prestij 2 6ef68

Alanya’da refah seviyesini artırmayı ve kenti güzel bir görünüme kavuşturmayı hedefleyen proje ve yatırımlarına devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kentin çehresini değiştiren Prestij Caddesi projelerinin bir yenisini de Kızlarpınarı Mahallesi’nde hayata geçiriyor. İcracı müdürlüklerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Karamut ile Kızlarpınarı Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Yücel, yeni prestij caddesinin de müjdesini verdi.

kızlarpınarı prestij 3 97d58

MAHALLE SAKİNLERİ VE ESNAFLARDAN TAM NOT...

Bölgede incelemelerde bulunan ve bölge sakinleriyle projeyi paylaşan Başkan Yücel’e destek yağdı. Vatandaşlara projeyi ve planlarını anlatan Başkan Yücel, “Birkaç aylık geçiş sürecinin ardından burası çok güzel bir görünüme kavuşacak. Ekonomik olarak da canlanacak bölge eski ihtişamlı görünümüne yeniden kavuşacak” dedi. Projenin kendi mahallelerinde de uygulanacak olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar da, “Çile çekmeden sefa sürülmez” diyerek Başkan Yücel’e desteklerini sundular.

kızlarpınarı prestij 4 6698a

“ULAŞIM MASTER PLANINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”...

Bölgedeki çalışmaları yerinde incelediklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Yücel, “Kızlarpınarı Mahallesi’ne yapacağımız prestij caddesinin bir hafta önce yer teslimi yapılmıştı. Bugün incelemelerde bulunduk. Alanya’nın en büyük sorunlarından birisi ulaşım, ulaşım master planının ön hazırlıklarını yapıyoruz. Alanya’nın girişinde hem prestij caddesi olacak hem de orada yaya, bisiklet ve araç trafiğini dizayn edeceğiz. Temelleri attık, çalışmalar başladı. İnşallah en kısa süre içerisinde bitirip diğer prestij caddeleri gibi Alanya’ya kazandıracağız. Böylelikle Alanya’da yaşayan insanların refah seviyesini ulaşımdan ticarete kadar yükseltmiş olacağız. Şimdiden Alanya’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

kızlarpınarı prestij 5 15cba

KUZEY ALANYA’DA GERİ SAYIM BAŞLADI...

Kuzey Alanya’nın bağlantı yolu planlamasının da son aşamada olduğunu belirten Başkan Yücel, “O bölgede yapılacak olan 30 metrelik yolun girişleri ve istinat duvarlarının ön hazırlıklarını yapmıştık. Tapu tescili yapılır yapılmaz ulaşımı rahatlamak için harekete geçeceğiz. Alt ve üst geçitleri planlanmıştı, imar planının da tamamlanmasıyla çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

kızlarpınarı prestij 6 bd10b

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler