head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

CHP-Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı gerçekleşti...

Toplantıda açıklamalarda bulunan CHP Alanya İlçe Başkanı  Coşkun Karadağ, 20 Nisan 2022 Çarşamba günü , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in CHP İlçe Teşkilatı’nın organize edeceği iftar programına katılacağını belirtti.

chp toplantı 2 8b4e8

MUHİTTİN BÖCEK ALANYA’YA GELİYOR...

Karadağ, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ilk olarak 20 Nisan Çarşamba günü verilecek iftar programına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılacağını belirterek, “20 Nisan Çarşamba günü Salı Pazarı’nda yapacağımız iftar programına tüm Alanya halkını davet ediyorum ve bekliyorum” dedi.

“ KİRA ARTIŞLARI YASAL SINIRLAR ÇERÇEVESİNDE YAPILMALI”...


Başkan Coşkun Karadağ, son zamanlarda gündemde olan fahiş kira artışlarına da değinerek, “Bu artışların yasal sınırlar çerçevesinde yapılması gerekiyor. Yasal sınırlar içerisinde belirli süreyi aşmış kiracıların da hakları olmalı. Örneğin bin 500 TL kira veren bir kiracının kirası 10 bin lira olmamalı. Yasal sınırlar buna izin vermemeli. Antalya Milletvekilimiz Çetin Osman Budak’ın teklifi kiracılardan yanaydı ancak kabul edilmedi. Bu tür konularda özellikle ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunları biz avukat arkadaşlarımız ile ücretsiz olarak takip etmeye talibiz" ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler