head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Zafer Partisi’nden istifa etti. Koncuk, "Bir kaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı. Koncuk yaklaşık dört ay önce Zafer Partisi’ndeki Genel Sekreterlik görevinden istifa etmişti...

Liste tartışmaları sonrası İYİ Parti'den istifa eden ve bir süre sonra Zafer Partisi'ne katılan Adana Milletvekili İsmail Koncuk, partisinden istifa etti.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Koncuk, "Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi’nden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

 KONCUK İSTİFA TWITTERI 309d2

Koncuk, sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti:

"4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliğinden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi. Gen. Sek. istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi’nden istifa ediyorum."

 

 

 

 

Gazeteler