head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

MHP-- Milliyetçi Hareket Partisi Alanya  İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Meclis Üyeleri,yönetim kurulu ve partililer, Alanya Pazarcılar Odası’nın eski başkanı Hasan Yiğit’i ziyaret etti.

Türk bayrağı hediye 2 d4c32

Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın iki dönem başkanlığını yapan ve bugün itibariyle  Başkanlığı yeni başkan Hüseyin Gök’e teslim eden Hasan Yiğit’e, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi’nin MHP’li meclis üyeleri ve parti yönetimi ziyaret ederek hizmet teşekkürü etti.

Türk bayrağı hediye 3 d2363

Ziyaret sonrası açıklama yapan  MHP Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Alanya Pazarcılar Odası Başkanlığını iki dönem alnının akıyla yapan ve yapılan seçimlerde gençlerin önünü açmak adına aday olmayan Hasan Yiğit Başkanımızı, Meclis Üyelerimiz ve İlçe Başkan Yardımcılarımızla birlikte ziyaret ettik. Ülkü ve Ülke sevdalısı Hasan Başkanımıza bu zamana kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diyerek Türk Bayrağı hediye etti.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler