head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesine kazandırdığı araç filosu ile maşallah dedirtip dudak uçuklattı... 

hükümet başkan yücel 2 40a91

ALANYA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR, BAŞKAN YÜCEL: “ARAÇ FİLOMUZU 561’E ÇIKARDIK”...

Alanya Belediyesi’nin araç filosuna yeni kazandırdığı iş makineleri için dua töreni düzenlendi.

hükümet başkan yücel 3 efed0

Törende konuşan Başkan Yücel, “En hızlı, en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamak adına bölgemizin en güçlü araç filosunu oluşturduk” dedi. Törenin ardından Başkan Yücel, kepçenin başına geçerek kontak çevirdi.

hükümet başkan yücel 4 115c9

Alanya Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna kazandırdığı yeni iş makineleri düzenlenen dua töreniyle hizmete sunuldu. Fen İşleri Müdürlüğü Oba Şantiyesinde gerçekleşen dua törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Ertekin, İcracı Müdürlüklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, muhtarlar, birim sorumluları ve personeller katıldı.

hükümet başkan yücel 5 a11e9

BAŞKAN YÜCEL: “ARAÇ SAYIMIZI 561’E ÇIKARDIK BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSUNA SAHİBİZ”

Alanya Belediyesi’nin araç filosunun bölgenin en güçlü filolarından birisi olduğunu belirten Başkan Yücel, “2014 yılından bugüne kadar 220 yeni aracı filomuza dahil ettik. Bugün filomuza kazandırdığımız yeni kepçe, loder yükleyici, greyder ve kamyonlar ile birlikte toplam araç sayımızı 561’e çıkardık. Vatandaşlarımıza en hızlı, en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamak adına bölgemizin en güçlü araç filosunu oluşturduk. Yeni araçlarımızın bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

hükümet başkan yücel 6 1fc07

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler