head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından 26 Ağustos’ta kurulan Zafer Partisi’nin Alanya İlçe Teşkilatı oluşturularak tabelasını astı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan on dört partiden birisi olan Zafer Partisi'nin çiçeği burnunda Alanya İlçe Başkanı Sibel Dulum, gençlere ve kadınlara çağrıda bulunarak ilçe teşkilatında görev almaya davet etti...

ÜYE KAYITLARI BAŞLADI...

"Sığınmacılar" konusunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti için bir varlık, yokluk meselesi olarak gören Zafer Partisi, henüz yeni bir parti olmasına rağmen 47 ilde teşkilatlanmasını tamamladı. Zafer Partisi Alanya İlçe Teşkilatı da 21 Ocak 2022'de resmen kurularak üye kayıtlarına başladı.

GÖÇE 'DUR' DENMELİ...

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Sibel DULUM, yaptığı açıklamada ülke gündeminin en önemli sorunlarından biri olan sığınmacıların bir an önce ülkelerine gönderilmesi gerektiğine parmak bastı. Dulum, "Biz, Genel Başkanımızın dediği gibi, Türk Devleti'ni savunuyoruz. Türk Devleti'ni savunmak ve korumak bir Türk'ün en önemli görevi ve sorumluluğudur. Bütün dünyada MİLLİYETÇİLİK yükseliyor. Ülkemizde de MİLLİYETÇİLİK yükselişte. Türk milleti gelecekte de bu coğrafyada var olmak istiyorsa hemen bugün bu kontrölsüz göçe DUR demeli. Bugün biz sığınmacıları geri gönderip yeni geleceklere DUR demezsek, çocuklarımız bu topraklarda savaş vermek zorunda kalacak. Durum oldukça ciddi. Bugün yaşanan ekonomik kriz ve beraberindeki sorunların kaynağı ülkemizde bulunan sığınmacılar ve devam eden göçlerdir... Çünkü DEMOĞRAFİ değişirse her şey değişir.

Devlet kurucumuz Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerleri ile sorunu olmayan YURTSEVERLERİ Zafer Partisi'ne üye olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz. Biz bu mücadeleyi çocuklarımız ve gençlerimiz için yapıyoruz. Özellikle gençlerimizi ve kadınlarımızı Zafer Partisi teşkilatlarında görev almaya davet ediyorum."dedi.

 

 

Zafer Parisi Alanya Teşkilatı adresi

Hacet Mah. Gönül Reisoğlu Sok. Sağlamlar Apt No.5 daire 1

Twitter: https://twitter.com/zaferpartisi

Facebook: https://facebook.com/zaferpartisi

Instagram: https://instagram.com/zafer_partisi

YouTube: https://youtube.com/c/zaferpartisi

TikTok: https://tiktok.com/@zaferpartisi

 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler