head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Ankara temaslarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp talepleri ilettiklerini aktaran CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ seçime değinerek, “Geliyor gelmekte olan. İnşallah seçim sandığı konduğu an Alanya’mızda birinci parti olacağımıza olan inancımızla  hep beraber hazırız” dedi...

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara temasları kapsamında genel merkeze gelerek yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdi. Karadağ, “Salı günü partimizin genel kurulu toplanıyor. Genel kurulda arkadaşlarımızla birlikte,Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu haftaki tüm görüşmelerini izledik. Daha sonra genel başkanımızı kendi odasında ziyaret ederek Alanya’mız hakkındaki düşüncelerimizi, siyasi çalışmalarımızı ve taleplerimizi ilettik” dedi.

chp alanya da 1 d4214

KILIÇDAROĞLU SICAK KARŞILADI...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimi bir şekilde karşılımda bulunduğunu belirten Karadağ,”  Tek tek not alarak sorunlarımızı kendilerine dikte ettik. Buradan genel başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

chp alanya da 3 eb48c

GENEL MERKEZDE TOPLANTI YAPILDI...
Bugün de CHP genel merkezine girdiklerini ifade eden Karadağ, “Genel merkezde genel başkan yardımcılarımızla birlikte toplantı yaptık. Toplantımız çok başarılı geçti. Hem Alanya’daki sorunlarımız, Alanya’daki partimizin durumu, ne yapmamız gerektiği konusunda kendilerinden talimatlar aldık. Çok verimli bir ziyaret oldu. Bugün ise Alanya’ya döneceğiz.  Buradan herkese sağlık, sıhhat diliyorum. Geliyor gelmekte olan. İnşallah seçim sandığı konduğu an Alanya’mızda birinci parti olacağımıza olan inancımızla hep beraber hazırladik kendimizi” dedi.

 

Gazeteler