head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, EMITT Fuarı için gittiği İstanbul’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu, Başkan Böcek’i, şehre kazandırdığı (İPA) İstanbul Planlama Ajansı’nda ağırladı. Başkan Muhittin Böcek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşine, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hibesiyle Döşemealtılı kadınlar tarafından yetiştirilen nergis çiçeklerinden hediye etti.

böcek ve imamoğlu 2 227c4

İPA’YI GEZDİ...

Başkan Böcek’e İPA’yı gezdiren İBB Başkanı İmamoğlu, ajans çalışmaları hakkında bilgi verdi. İmamoğlu, eskiden belediye başkanlarının konut olarak kullandığı alanı adil, yeşil, yaratıcı ve mutlu’ bir İstanbul’un bilimsel koordinasyonla planlanması amacıyla İstanbul Planlama Ajansı’na çevirdiklerini anlattı. İki başkan belediye hizmetleri ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, “Önce halk” diyen Başkan Ekrem İmamoğlu’na başarılı çalışmalarının devamını diledi.

böcek ve imamoğlu 3 3a9b4

ÇALAR SAAT’E KONUK OLDU...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fox Tv Çalar Saat programında usta gazeteci İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Başkan Böcek, proje ve hizmetlerini anlatarak, kent gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz ay annesini ve dünürünü kaybeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

böcek ve imamoğlu 4 2bf7e

EMİTT’TE STANTLARA ZİYARET...

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de 12 ilçeyle birlikte kentin tanıtımını yaptığı dünyanın en büyük turizm fuarlarından 25. Doğu Akdeniz

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki (EMITT) stantları ziyaret etti. Başkan Böcek, katılımcılarla sohbet ederek, turizm değerlendirmesi yaptı. 

böcek ve imamoğlu 5 143fd

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler