head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çakan, ekonominin her geçen gün daha da kötüye gittiğini söyleyerek hükümeti eleştirdi... 

Başkan Çakan, açıklamasında "İktidarın basiretsiz kadrolarının aldığı yanlış kararlar neticesinde; vatandaşlar ve işletmeler her ay, kira öder gibi elektrik ve doğalgaz faturası ödemek zorunda kalmaktadır. Hayat pahalılığı, refahımızı her gün törpülerken; iktidarın ortakları AKP ve MHP’nin hem genel merkezleri hem de yerel teşkilatları gerçekleri görmezden gelerek algı operasyonu yapmaya devam etmektedir. Fakat meydana gelen tüm sorunların oluşturduğu krizin faturasını da sadece vatandaşlarımız üstlenmektedir.
Partili ve taraflı Cumhurbaşkanlığı sisteminde, Cumhur ittifakının kaşıkla verip kepçeyle geri aldığına tanıklık ediyoruz.
Asgari ücret daha 2022 yılının ilk ayında erimiştir, ne yazık ki bu durum ilerleyen aylarda da devam edecektir.
Sanayi, turizm, tarım gibi ülkemize katma değer sağlayan başlıca sektörler neredeyse durma noktasına gelmiştir.
Esnaflarımız ise kepenk kapatmanın daha karlı olacağını hesaplar hale gelmiştir.
Cumhur ittifakı bunca olumsuz duruma karşı yapılan tüm söylemlere, çağrılara kulaklarını tıkayıp; sokağı, pazarı yani vatandaşlarını görmezden gelmeye devam etmektedir. Ne yazık ki, her geçen gün işler daha da içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Bu kötü yönetim içerisinden çıkılmasının tek yolu; işin ehli ve dürüst kadroların göreve gelmesidir. Bu iki özelliğin de bir arada olması gerekmektedir!
Ne yazık ki mevcut iktidar AKP ve MHP, ne yaptığını da bilmemektedir. Daha da kötüsü, bilmediklerini de bilmiyorlar. Hata üstüne hata ile devam ederek; yanlışta ısrar etmektedirler.
Gözleri halkın halini görmeyen, kulakları milletin feryadını duymayan, dilleri de hakkı ve hakikati söylemeyen bu zümreyi; akıl ve izana davet ediyoruz. DEVA Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak bizim yerimiz, hayat pahalılığını iliklerine kadar hisseden ve yönetememe krizine maruz bırakılan tüm vatandaşlarımızın yanıdır" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler