head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Sağlık Bakanı Koca’yı ziyaret etti...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

BÖCEK ANKARALARDA 2 b4ebf

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara’da temaslarda bulundu.

Başkan Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

BÖCEK ANKARALARDA 3 8968f

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Antalyalıların selamını ileten Başkan Böcek, “Biz birlikte yaparız” diyerek çıktığı Antalya’ya hizmet yolculuğunda, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Böcek ve Başkan Topaloğlu, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a da nezaket ziyaretinde bulundu.

BÖCEK ANKARALARDA 4 b0771

BAKAN KOCA İLE GÖRÜŞTÜ...
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da ziyaret ederek, hastalığı ve tedavi sürecindeki yakın ilgisi ve destekleri için Bakan Koca’ya teşekkür etti. Başkan Böcek ve Bakan Koca ziyarette pandemi, pandeminin turizme etkileri, sağlık turizmi ve Antalya’daki son durumu değerlendirdi. 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler