head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın katılımıyla Ankara’da düzenlenen Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102’nci yıldönümünde Ankara’da toplandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı.

böcek anıtkabirde 2 5bbc6

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ...

Belediye Başkanları Ankara’da ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde toplandı. Toplantıda gündeme ilişkin konular değerlendirildi. Toplantının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve 11 Büyükşehir Belediye Başkanının katılımıyla basın açıklaması yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102’nci yıldönümü gibi özel bir günde bu toplantıya ev sahipliği yapıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.  

böcek anıtkabirde 3 83099

ANITKABİR ZİYARETİ...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında olduğu belediye başkanlarından oluşan heyet, Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı. Mozoleye çelenk sunan belediye başkanları saygı duruşunda bulundu. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları daha sonra ziyaretin anısına Anıtkabir’de toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler