head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin sığınmacıları hedef alan imza kampanyası için "Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için topladığımız 10 milyon imzayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne teslim edeceğiz" dedi... 

ÜMİT ÖZDAĞ 3 1b261

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, parti il binasının açılışında bulunmak ve bir dizi ziyaret için Sivas'ta konuştu. Özdağ, partisinin sığınmacıları hedef alan kampanyası için destek istedi.

ÜMİT ÖZDAĞ 2 d4c26

Sığınmacılar konusunda yaptıkları çalışmaları tüm engellemelere rağmen ısrarla sürdürdüklerini belirten Özdağ, "Suriyelilerin Suriye'ye dönmesi için topladığımız 10 milyon imzayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne teslim edeceğiz ama aynı zamanda Suriyelilerin, Afganların ve diğerlerinin Türkiye'de kalmasın isteyen ülkelerin büyükelçilerine vereceğiz. 'Siz alın, siz besleyin' diyeceğiz. Kimse Anadolu'yu, Türk milletinin vatanını bütün dünyadan göçenlerin merkezi haline getiremez. Kimse Türk milletinin cebindeki parayla bu göçleri finanse etmesini ve Türkiye'nin bir yıkıma doğru sürüklenmesine destek olmamızı beklemesin" diye konuştu.

 zafer partisi geliyor logo 4e1f2

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

KAYNAK: Ajanslar

 

Gazeteler