head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ile birlikte Sarıağaç ve Kahyalar mahallelerindeki çiftçileri çalıştıkları seralarda ziyaret etti...

Yılmaz ve Özkurt’a Kahyalar Mahalle Muhtarı Mehmet Sertgöz ile Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman da eşlik etti.


Çiftçilere, ürün toplamalarında yardımcı olan Başkan Yılmaz, bir taraftan da belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında Sarıağaç ve Kahyalarlı çiftçileri bilgilendirdi.

‘EMEKTAR HEMŞEHRİLERİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ’...
Belediyenin bünyesinde yürütülen her projenin şehrin gelişmesine ve yenilenmesine ışık tuttuğunu belirten Yılmaz, “Ziyaretlerimizde bugün, çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalardan bahsedip, emektar hemşehrilerimle koyu bir sohbet ettik. Çiftçilerimizle, bizlerden talepte bulundukları konuları, nasıl bir çözüm yolu ile geliştirebileceğimizin üzerinde durarak, Sarıağaçlı ve Kahyalarlı üreticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Tamamlanan ve devam eden projelerimizi çok beğenen çiftçilerimizden de tam notu aldık. Gazipaşa’mızın toprakları çok verimli. Bu verimli topraklarda, sizlerden aldığımız güçle, hemşehrilerimize daha çok destek olmaya ve daha fazla proje geliştirmeye devam edeceğiz. Bereketli topraklarımızda üretim yapan emektar hemşehrilerimizin, her zaman yanındayız. Değerli Hemşehrilerim; Siz yeter ki Gazipaşa’mızın verimli topraklarında üretmeye devam edin. Ürettiğiniz her ürünün hakkını almasıyla ilgili, Gazipaşa Belediyesi olarak, her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” İfadesini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler