head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 Ekim’de ilk ders zilinin çaldığı Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi’ni ziyaret etti...

Sınıfları tek tek gezen Başkan Yücel, öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yücel, “Öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu her şey etüt merkezimizde var. Öğrencilerimize, velilerimize ve Alanya’mıza hayırlı olsun.” dedi.

etüd merkezi 2 febc5


Alanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik misyonu ile Güllerpınarı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi faaliyete geçti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 Ekim’de tam kapasiteyle ders başı yapan merkezi ziyaret etti.

etüd merkezi 3 44539

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ...

750 öğrenci kapasiteli merkezde sınıfları tek tek gezen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler Başkan Yücel’in ‘Merkezin hizmetlerinden memnun musunuz? sorusuna hep bir ağızdan ‘evet’ cevabı verdi. Merkezdeki öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Yücel; “ETÜT Merkezimizde öğrencilerimiz, alanında uzman öğretmenler tarafından sayısal, eşit ağırlık ve sözel bölümlerde ders alabiliyorlar. Şimdiki hedefimiz başarı!” dedi.

etüd merkezi 4 c6fe6

ÖĞRENCİLER İÇİN DÖRT DÖRTLÜK MERKEZ...

20 derslikli Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde öğrenciler, haftalık deneme sınavları, bireysel rehberlik ve bilgi takibi, birebir soru çözümleri, sanat atölyeleri, kütüphane gibi pek çok fırsat ve kolaylıktan yararlanabiliyor. Başkan Yücel; “Öğrencilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri her şeyin alt yapısını bu merkezde oluşturduk. Kütüphanemiz, konferans salonlarımız, modern sınıflarımız, kantinlerimiz ile öğrencilerimiz için dört dörtlük bir merkez hazırladık.” diye konuştu.

etüd merkezi 5 c0c64

YÜCEL: “GURUR VERİCİ BİR YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK”...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hayata geçirdikleri Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi’nin gurur verici bir yatırım olduğunu belirterek şunları söyledi; “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kentimizin her noktasında büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Özellikle Ekim ayının başında hayata geçirdiğimiz Etüt Merkezi’miz, gerçekten gurur verici yatırımlarımız arasında yer alıyor. İnşallah buradaki pırıl pırıl gençlerimiz yılsonunda yakalayacakları başarıyla bizleri gururlandıracak. Her birine başarılı bir eğitim kariyeri diliyorum.”

 

 

 

 

 

HABER:  Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler