head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yücel mesajında, “Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü ilk günkü heyecanı ile tekrar yaşamanın gururu içerisindeyiz. Büyük Atatürk’ün 98 yıl önce kurduğu, demokrasi ve özgürlüğümüzün temelini oluşturulan Cumhuriyetimiz, ebediyete kadar yaşayacak ve bu kutlu emanet her daim dimdik ayakta kalacaktır” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yapan Belediye Başkanı Yücel mesajında, “Cumhuriyetimizin ilanının bu anlamlı yıldönümünde Türk milletinin ve Alanyalı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

Türk milletinin Mustafa Kemal’in etrafında kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, dünya tarihinde ender görülen bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin ve Alanya halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler