head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, çevreyolu projesi ile ilgili bütçe ve ekipman sorunu olmadığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’yu sert bir dille eleştirdi...

Karadağ, ‘Mış’la, cak’la, cuk’la devlet idare edilmez. Herkes ağırlığını, işinin ciddiyetini bilmeli.Ak Parti 20 yıldır nereye çivi çaktı?’ diye sordu. 

karadağ sert çıktı da214

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını bugün parti binasında gerçekleştirdi. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Karadağ, Alanya’da yurt ve sulama sorununun bir türlü çözülemediğini söyledi. Öte yandan Karadağ, çevreyolu projesi ile ilgili bütçe ve ekipman sorunu olmadığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’yu sert bir dille eleştirdi.

--Ak Parti 20 yıldır nereye çivi çaktı? diye soran Karadağ, “Alanya’da 16 bin üniversite öğrencisi var ancak daha bin öğrenci kapasiteli bir KYK yurdu var. O da tam kapasite ile çalışmadı. Bu 3 bine çıkarılacakmış. Bir çevreyolu var. Hala bitmedi. Buradaki sorun nedir dendiği zaman 18. madde sorunu veya mülkiyet sorunu varmış. Çevreyolu yeni bir konu değil ki. 18 uygulamasını Cumhur İttifakı, belediye ve bu insanlar yapacak. Dim Sulama hattı sorunu henüz olmamış. Kısa zamanda açılacakmış. Alanya bu seneyi su konusunda kötü atlattı. Seneye kötü atlatmaması için hükümet ve beraber elimizde ne varsa yapmak mecburiyetindeyiz. Tarımsal su sorunu çözmek mecburiyetindeyiz ama ileride bu sorun çözülecekmiş. Yıllar önce Alanya’da onkoloji hastanesinin yapılmasının gerekli olduğunu söyledik. Yine iktidar partisinin başkanına göre bu en kısa zaman içerisinde yapılacakmış. Mış’la, cak’la, cuk’la devlet idare edilmez. Herkes ağırlığını, işinin ciddiyetini bilmeli. Alanya’da 20 yıldır merkezi hükümet nereye çivi çaktı ve bitti? Lütfen bir göstersinler. Mış, muş olmaz. Halkımız artık mış’larla, muş’larla bu ülkenin idare edilmesine bir son verecek kerteye geldi. Bir an önce halkın önüne sandık konulmalı” diye konuştu.

 karadağ sert çıktı.3 c051c


"MİLLET İTTİFAKINDA ÇATLAMA YOK"


Basın mensuplarının, ‘ Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, İyi Parti’nin maddelerin tamamına yakınına çekimser oy vermesi Millet İttifakı’nda çatlağın habercisi mi?’ sorusuna yanıt veren Karadağ, “Alanya ve Antalya’da Millet İttifakı’nın çok uyum içinde çalıştığının şahidiyim. Özellikle Alanya’da Millet İttifakı ortağımızla birlikte çok uyumluyuz. Türkiye’ye örnek olacak bir uyumun içindeyiz ancak iki siyasi partinin de farklı düşünceleri çok normaldir. Bu bir çatlağın habercisi değil, demokrasinin zenginliği anlamındadır. Konular tartışılacak ve ortak bir noktada buluşulacaktır. Bu tür olaylar demokrasinin gereği olması gereken bir tutumdur” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler