head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nin müdavimleri yaşlılarla bir araya geldi...

yaşlılar haftası ve yücel 2 b030e
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlı vatandaşları unutmadı. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nin adeta müdavimleri olan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Başkan Yücel’e ziyaretinde Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel eşlik etti.

yaşlılar haftası ve yücel 3 86cac

BAŞKAN YÜCEL YAŞLILARA KARANFİL VERDİ...

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’ndeki ziyarette yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen ve taleplerini dinleyen Başkan Yücel daha sonra herkese karanfil dağıttı. Yaşça büyüklerin kendilerine her zaman yol gösterdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi müdavimleriyle bir araya geldik. Kıymetli büyüklerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Senede bir gün değil her zaman onların yanındayız. Geleceğimizin yol göstericileri değerli büyüklerimizin gününü kutluyor, hepsine sağlıklı günler diliyorum.” dedi. 

yaşlılar haftası ve yücel 4 c9853

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler