head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünde mobil kortej düzenledi. Cam Piramit önünden başlayan ve onlarca araçtan oluşan kortej Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerini dolaşarak zafer coşkusu yaşattı...

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99. Yıldönümü Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan programla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin araçlardan oluşan mobil kortej geleneği Zafer Bayramı’nda da bozulmadı. Araçların yer aldığı kortej Antalya caddelerini renklendirdi.

bşk 86321

CADDELER RENKLENDİ...

Saat 14.00’de Cam Piramit’ten hareket eden kortejde Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın öncülüğünde mobil etkinlik otobüsü, itfaiye araçları, klasik araçlar, off-road araçları, motorlar, vosvos arabalar yer aldı. Bayraklarla süslenen arabalar Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerini dolaşarak Antalyalıların bayramını kutladı.

ANTALYALILAR COŞKUYA ORTAK OLDU...

Kortejin geçtiği güzergahta bulunan araçlar kornalarıyla coşkuya ortak olurken, vatandaşlar da yol kenarlarından evlerinin balkonlarından ve işyerlerinin önünden coşkuya ortak oldu. Mobil Etkinlik otobüsünden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in  selamlarının da iletildiği kortejde birbirinden güzel şarkılar ve marşlar Antalyalılara muhteşem bir coşku yaşattı.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler