head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Meclisi'nin İYİ Partili üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çarpıcı tespitlerde bulundu ve herkesin sorması gereken soruları sordu... 

mevlüt zavlak dfbd3

İYİ Parti Alanya belediye meclis üyesi Mevlüt Zavlak sosyal medya sayfasında ki paylaşımında " Manavgat yanıyor, Alanya yanıyor ve başkaca yerlerdende yangın haberleri geliyor.
Suriye de Esad'la kavgalıyız,düşmanız ama Suriye sınırı yol geçen hanı gibi ne giren belli ne çıkan.
Taliban'la kavgalıyız,Taliban temsilcisi daha dün Çin'e gidip Uygur Türkleri'ni terörist diye niteledi, bizi Kabil Havalimanı'nda istemediklerini yineledi ama İran sınırından hergün binlerce Afgan elini kolunu sallayarak ülkeye giriyor ne bir dur diyen var ne bi kayıt altına alan.
Bir Türk vatandaşının parmak izi, yüz görseli, adresi gibi bilgiler devletin elinde mevcut en ufak bir suça karışsanız iki güne enselenirsiniz.
Ya bu gelenler kimdir necidir soran bilen var mı?
Bu kadar düşmanın var, iktidara geldiğinden beri bütün komşularla kavgalısın ve buna rağmen sınırların yol geçen hanı. Elin oğlu boş bırakırmı dilediği kadar adamını sokar ülkene. Bunlar daha iyi günlerimiz., göçmen meselesi Türkiye'nin en önemli milli güvenlik sorunu olarak önümüzde duruyor.
Zor günler bizi bekliyor. Bu kadar neidüğü belirsiz insanın ülkeye girdiği bir dönemde her yangın kundaklama şaibesini de yanında getirecektir. Yangında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'dan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Zarar gören herkese de geçmiş olsun Allah beterinden korusun" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler