head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Sapadere’deki koza evinin müzeye dönüştürüleceğini açıklayan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, büyükşehir belediyesinin tüm Antalya'da başlatacak olduğu ‘Köyde Hayat Var Projesi’nin ilk adımlarının Alanya’da atılacağını duyurdu... 

CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, esnafın iş yerlerini saat 24.00’e kadar açması gerektiğini söyledi.

 Başkan Coşkun Karadağ, “Şu anda en önemli sorunlar turizm, işsizlik ve zamlar. Ne yazık ki esnafımız hala mağdur” dedi. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Partiye yeni katılan gençlere rozet takılmasının ardından konuşan Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilde başlatacak olduğu ‘Köyde Hayat Var Projesi’nin ilk adımlarının Alanya’da atılacağını açıkladı. Karadağ, “Büyükşehir belediyemizin 2 daire başkanı önceki gün Alanya’mıza geldi. Özellikle Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız İsa Akdemir ile birlikte bu zamana kadar kangren olmuş Sapadere-Çamlmıca yolunun asfaltlanması için start verdik. Çamlıca-Sapadere yolu özellikle kırsal kesimimize daha güzel bir şekilde hizmet verecek. Sapadere’de daha önce yapılmış bir koza evi var idi. Bu koza evinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından bir koza müzesine dönüştürülme projesi var. Bunun da ön çalışmaları başladı. Aynı zamanda yine büyükşehir belediyemizin tüm Antalya'da başlatacak olduğu ‘Köyde Hayat Var Projesi’nin ilk adımları da inşallah Alanya’mızda atılacak” dedi.

COŞKUN KARADAĞ VE EMİNE YILMAZ. 2 64441
“MEKANLAR SAAT 24.00’E KADAR AÇIK OLMALI”...

Şu anda en önemli sorunların turizm, işsizlik, zamlar ve esnafın zor durumda oluşu olduğunu vurgulayan Karadağ, “Ne yazık ki esnafımız hala mağdur. Özellikle restoran, kafe ve barlar 21.00-22.00 saatlerinde dükkanlarını kapatmak mecburiyetinde. Alanya’mız turizm şehri. Turizm sezonundayız. Mutlaka saat 24.00’e kadar bu mekanların açık olması ve esnafımızın ticaret yapması gerekiyor” diye konuştu.


“HASTANENİN YÜKÜ AZALTILMALI”...


Mahmutlar’da kesinlikle tam teşekküllü bir devlet hastanesine acil ihtiyaç olduğunu da dile getiren Başkan  Karadağ, “Alanya'daki devlet hastanesinin yükünü azaltmak ve doğu bölgesindeki tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek için mutlaka çok kısa zaman içerisinde Mahmutlar'da tam teşekküllü bir devlet hastanesine ihtiyaç var. Bir an önce Mahmutlar ve Alanya’mızın doğu bölgesine daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi için bu tesisin hayata geçirilmesini istiyorum. Mahmutlar gerçekten ihmal edildi. Güneş ve yağmur altında çalışan özellikle pazar esnafımızın düzgün bir yerde ticaret yapma imkanı yok. Alanya Belediyesi’ne sesleniyorum. Mahmutlar'da mutlaka modern bir pazar yerinin kurulması gerekiyor. Aynı zamanda yine Mahmutlar'a çok amaçlı spor ve tiyatro salonu yapılmalı diye düşünüyorum. Özellikle sanatla uğraşan müzik çalışanlarının, sanat emekçilerinin durumları çok vahim. Ben devletin verdiği üç beş kuruşun çok faydalı olmayacağını düşünüyorum ama büyükşehir belediyelerimiz ve dünya genelinde yapılan birçok organizasyonla onlara maddi imkan yaratma çalışmaları yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Karadağ, önceki gün düzenlenen Aytemiz Alanyaspor kongresinde tekrar başkan seçilen Hasan Çavuşoğlu ve yönetimine de başarılar diledi.

 

CHP'YE YENİ KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI...

 

COŞKUN KARADAĞ VE EMİNE YILMAZ.3 02f2d

CHP Alanya ilçe binasında ; Emine Yılmaz ve Rümeysa Şahin 'e üyelik rozetleri takılıp, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ tarafından kendilerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz eseri Nutuk kitabı hediye edildi.

COŞKUN KARADAĞ VE EMİNE YILMAZ.4 c7a26

 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

 

Gazeteler