head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oda ve dernek ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Toklu, oda başkanları ile esnafın sorun ve taleplerini değerlendirdi... 

akve oda 2 bayır 0129d

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası, Alanya Pansiyoncular Odası ile Alanya İnşaatçı, Kalıpçı ve Taşeronları Derneği’ni ziyaret etti.

akve oda 1 c83ce

Esnafla ilgili ve Kabine Toplantısı sonrası uygulamaya konulan saat düzenlemesi konusunda oda başkanları ile değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Toklu, gerekli bakanlıkla görüşmelerde bulunacaklarını söyledi. "İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, ve Alanya İnşaatçı Kalıpçı ve Taşeronları Derneği’ni Başkanı Tahir Uyaroğlu'nu ziyaret ettik. Oda başkanlarımızla esnafımızın odalara ve bizlere iletmiş oldukları konular üzerinde istişarelerimizi gerçekleştirdik. Ayriyeten esnafımızın bölgemizle alakalı saat düzenlemesiyle ilgili yapmış olduğu girişimler üzerinde de değerlendirmelerimizi gerçekleştirip gerekli bakanlığımızla da bu konuda görüşmelerimizi yapacağımızı aktardık" dedi. 

akve oda 4 98b61

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler