head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Güneşi Gazetesi ve www.alanyagunesi.com haber Portalı İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ; Türk milletini temsil eden bütün siyasi parti genel başkanları ve milletvekillerine üç maddelik çağrıda bulunarak; Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında; Türk milleti adına suç duyurusunda bulunmalarını ve erken seçim çağrısını hep bir arada yapmalarını istedi.

İŞTE GAZETECİ AKDAĞ'IN 3 MADDELİK ÇAĞRISI...

1--Türkiye'de ki tüm muhalefet liderleri birleşerek ve bir araya gelerek; AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ( 26 Mayıs 2021) tarihli gurup toplantısında , İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener'e hitaben ve onun hakkında yaptığı tehdit ve halkı tahrik ve isyana teşvik eden konuşmasından dolayı dava açmalı; istafaya davet etmeli ve acil erken seçim çağrısı yapmalıdır.

2-- Televizyon programında ve canlı yayında ; "Milyonlarca insan çocuk pornosu izliyor" diyen Türkiye Cumhuriyeti ve AK partili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ; Türk milletini açık açık sapıklıkla suçlamıştır. Bu sözler Dünya ülkeleri karşısında Türk Milletini ayrıca küçük düşürmüş ve utandırmıştır. Süleyman Soylu hakkında dava açılmalıdır ve istifaya davet edilmeli ve bu sebeple yine erken seçim çağrısı yapılmalıdır.

3-- AK Parti adına mitingler yapan ve Recep Tayyip Erdoğan'a oy isteyen, bu mitingleri Ak Parti Hükümetine bağlı resmi polislerimiz tarafından korunan; kendisine resmi koruma tahsis edilen Sedat Peker'in itiraflarının ve suçlamalarının ispatı için dava açılmalıdır. Eğer Sedat Peker suç örgütü lideri ise, ona bu imkanı veren Ak Parti hükümeti ve içişleri bakanı Süleyman Soylu tamamen suçludur ve bundan dolayı da AK Parti hükümeti ve özellikle görevini kötüye kullandığı için Süleyman Soylu 'ya dava açılmalı ve istifaya çağrılmalı ve erken seçim çağrısı acilen yapılmalı ve ülke seçime götürülmelidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün tam laik ve demokratik ilkeleri ışığında Cumhuriyet Türkiye'si tekrar vücut bulmalıdır.

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler