head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, seçim olması durumunda ilçede en hazırlıklı parti olduklarını söyledi. Halkın önüne sandık konulması zamanının geldiğini vurgulayan Karadağ, Alanya’da genel seçimlerde birinci parti olacaklarını belirtti... 

COŞKUN KARADAĞ 26 MAYIS 2021 2 f7e1e

TÜRKİYE’Yİ MAFYA SARMALINDAN KURTARMAK LAZIM”...

Hep seçimden bahsedildiğini ve halkın önüne artık sandığın konulmasının şart olduğunu vurgulayan Karadağ, “Artık yönetenler yönetemiyor. Her akşam televizyonlarda izliyoruz. Hayat pahalılığı, pandemi konusundaki faydasızlık bir yana ama artık Türkiye’yi mafya sarmalından bir an önce kurtarmak lazım. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete yakışmayan görüntüler şu an söz konusu. Dünya ülkelerinden şakaya getirilemeyecek eleştiriler söz konusu. Artık bıçak kemiğe dayandı. Mutlaka halkın önüne sandık konulmalı” diye konuştu. 

COŞKUN KARADAĞ 26 MAYIS 2021 3 d12a9

"BU MEZBELELİKTEN ALANYA KURTULMALI”...

Büyükşehirin birimlerinin ciddi olarak yaz hazırlıklarını yaptıklarını ve çalıştığını dile getiren Karadağ, “DSİ’nin Mahmutlar’da çeşitli dereleri var. Bu dereler uzun süredir temizlenmedi. Dim Vadisi, Alara Çayı Vadisi ve Sak Irmağı’nın denize dökülen yerlerinde özellikle yaz döneminde müthiş bir sinek popülasyonu var. Vektörel mücadeledeki arkadaşlarımız burada cansiperane şekilde çalışıyor ancak DSİ’nin bu tür dere yataklarını temizlemesi ve bu mezbelelikten Alanya’nın kurtulması gerekir diye düşünüyorum. DSİ Müdürü ile görüşme yapacağım” ifadelerini kullandı. 

COŞKUN KARADAĞ 26 MAYIS 2021 4 d4044

“DSİ’Yİ ALANYA’DA GÖREVE DAVET EDİYORUM”...

Bu sene kış döneminin kurak geçtiğini hatırlatan Karadağ, su kaynaklarının zor durumda olduğunu söyledi. Karadağ, “Su kaynakları kurumuş. Artık tarım yapacak olan üreticimiz su konusunda çok muzdarip. Alanya’nın çeşitli bölgelerinde yapılacak olan sulama suyu hizmetlerinin bir an önce yapılması gerekli. Pandemi döneminde maalesef içme sularında kullanacağımız suları halkımız tarımsal amaçlı kullanmaya başlayınca ikinci sıkıntı da söz konusu oluyor. Buradan DSİ’yi Alanya’da göreve davet ediyorum. Bir an önce hem tarım hem de dere yatakları konusunda Alanya’mızın rahata eriştirilmesi gerekli” dedi.

COŞKUN KARADAĞ 26 MAYIS 2021 5 64d40

“TAŞ’I BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİNİ GÖRMEYE DAVET EDİYORUM”...

24 Mayıs’ta ASAT Genel Kurulu’nun toplanamaması ile ilgili AK Parti İl Başkanı İbrahim Taş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yönelik ‘Beceremiyorsan koltuğu bırak’ eleştirileri sorulan Karadağ, Taş’ın yakışıksız sözlerine devam ettiğini belirtti. Karadağ, “Böcek hasta yatağında yatarken, Taş’ın Böcek’e yönelik çivi çakmadı gibi eleştirileri söz konusuydu. Burada başta Taş olmak üzere tüm halkımızı büyükşehir hizmetlerini görmeye davet ediyorum. Bizim tüm hizmet birimimiz, daire başkanları ve buradaki hizmet birimleri çalışmalarına dört dörtlük devam ediyor. Bunu görmemezlikten gelmeyi art niyetli bir davranış olarak addediyorum. ASAT konusuna gelince bu muhalefetin teklifiyle değil, Böcek’in teklifiyle olacak iş. Biz ASAT’ın genel kurulunu yapmak istiyoruz diye hiç kimse kendi kafasından büyükşehir belediye hizmetlerini veya belediye gündemini meşgul etmeye hakkı yok. Yeri geldiği zaman mutlaka yapılacaktır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler