head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve beraberinde ki heyet ile Alanya'da mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini çözüme kavuşturabilmek için bugün Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşku'nu ziyaret etti...

yerinde çözüm 1 18e8d

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi ve Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'a ziyarette bulundular. Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada;

"Bu zamana kadar Alanya’da iktidarımızın her yatırımının takipçisi olduk, halkımızın isteği doğrultusunda nereye hangi yatırım gerekli ise onu gerekli yerlere anında ilettik ve olumlu dönüşler aldık. Vatandaşlarımıza karşı sorumluluğu bulunan ve her vatandaşımızın sorununu kendi sorunumuz olarak bilmekteyiz.

yerinde çözüm 3 0a71c

Alanya Hacımehmetli, Bademağacı, Karakocalı, Çıplaklı, Şıhlar, Cikcilli, Oba mahalleleri, Gündoğmuş Beden, Karaköy, Belistir, Çamlıalan, Dobul, Pazaryeri mahalle muhtarları ve Gökbel, Gömürgen, Samsa, Kadıyakası yayla halkının iletmiş oldukları konuları değerlendirmek üzere bugün bazı görüşmeler yaptık.

Hacımehmetli Mahallesi köprübaşı yaylası ayan dere gölet barajının ihalesinin tamamlanması için yapacağımız çalışmalarımızı ve bölge yaylaları tarım arazilarinin sulama suyu sıkıntısının giderilmesi adına atılacak adımları değerlendirdik.

yerinde çözüm 4 a93d5

Ayrıca Çıplaklı, Kestel ve Kargıcak Mahallelerimizde ki dere yatağı ıslahı ile tarım arazilerinde yaşanan sıkıntıların çözümü için atılması gerekli adımların bulunduğu talep dosyamızı Sn. Müdürümüze ilettik." şeklinde konuştu.  

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler