head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Böcek mesajında şunları dile getirdi;

"Sevgili Antalyalılar, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, Türk Ulusu’nun Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlattığı 19 Mayıs’ın 102. Yıldönümünün, gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Atamızın gençlere armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

 

Değerli Gençler,

 

Bugün hepimize ama en çok da Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği siz gençlerimize çok büyük görevler düşüyor. Cumhuriyetimiz sizlerin omuzlarında gelişip, aydınlık yarınlara yürüyecek. İstikbal sizsiniz. Umut sizsiniz. Bunun için yılmadan, yorulmadan çalışmalı, umutla ve heyecanla daha aydınlık ve güzel yarınlar inşa etmelisiniz. Atatürk ilke ve devrimlerinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha da ileri taşımalısınız.

 

Biz de “Benim bütün umudum gençliktedir” diyen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, cumhuriyetimizin teminatı gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak için çalışmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz. Biz birlikte yaparız.

 

Kıymetli Antalyalılar,

 

Her yıl büyük bir coşku ile kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ne yazık ki pandemi nedeniyle evlerimizde olacağız. Ama koşullar ne olursa olsun bayramımızı ilk günkü heyecan ve coşkuyla kutlayacağız. Büyük minnet borçlu olduğumuz Atamızı ve silah arkadaşlarını saygıyla anacağız. 19 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de temsili Bandırma Vapuru ve belediye hizmet araçlarıyla Konyaaltı Varyant’tan başlayarak Cumhuriyet Fener Alayı düzenleyeceğiz. Bayram coşkusunu Antalya caddelerine taşıyacağız. Evlerinizin balkonlarından şanlı bayrağımızla kortejimize eşlik edeceğinizden kuşkum yok.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı bir kez daha kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi, saygı, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

başkan böcek 19 mayıs mesajı.jpg 2 40ca5

Muhittin Böcek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler