head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya’daki tüm kaymakam ve belediye başkanları ile online toplantı gerçekleştirdi ve pazar yerleri ile ilgili talimatları verdi... 

YÜCEL VE VALİ ONLINE 4 VALİ 51ec9

Tam kapanma döneminde kapanan semt pazarlarının 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günlerinde açılmasına karar verilmişti. Ellerinde kalan ürünleri satmak isteyen çiftçilerin sesin kulak veren hükümetin aldığı karar sonrası Antalya genelinde de semt pazarları ile ilgili hazırlıklara başlandı.

YÜCEL VE VALİ ONLINE 3 3c854

BAŞKAN ADEM MURAT YÜCEL  VALİYE TEŞEKKÜR ETTİ...

 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı bugün Antalya’daki tüm kaymakam ve belediye başkanları ile online bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Vali Yazıcı semt pazarları ile ilgili son talimatları verdi ve alınacak güvenlik tedbirlerini aktardı.

Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de katıldı. Başkan Yücel, üreticilerin ve pazarcıların sesini duyan Alanya’daki pazar yerleri ile ilgili de Başkan Yücel’in taleplerini yerine getiren Vali Yazıcı’ya teşekkür etti.

YÜCEL VE VALİ ONLINE 1 496a1

“SORUNSUZ BİR SÜREÇ GEÇİRECEĞİZ”...

Başkan Yücel toplantıyı, “Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı'nın başkanlığında yasak sürecini ve açılacak semt pazarlarındaki tedbirleri içeren değerlendirme toplantımızı online olarak gerçekleştirdik. Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda sorunsuz bir bayram ve yasak süreci geçirmek için gerekli tüm tedbirleri hayata geçireceğiz.” şeklinde değerlendirdi. 

YÜCEL VE VALİ ONLINE 2 d9b67

 

Gazeteler