head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte Alanya esnafını ziyaret edip, sorun ve taleplerini dinledi...

yucel esnaf ziyaretinde 1 5f529

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Alanya Esnaf Odaları Başkanları ile birlikte Alanya’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

yucel esnaf ziyaretinde 2 d43f2

Başkan Yücel ve Dere, esnafların soru, sorun ve taleplerini dinleyerek çözümü noktasında istişare etti. Başkan Yücel, COVID-19 sürecinde faaliyetlerinde aksamalar yaşayan esnaflara birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin aşılacağını, tedbirli ve özverili davranmaya devam edildiği sürece bu küresel felaketin kısa sürede sona ereceğine inandığını belirtti.

yucel esnaf ziyaretinde 2 d43f2

BAŞKAN YÜCEL: “BU SALGINA HEP BİRLİKTE ‘DUR’ DİYELİM”

Vaka artışları nedeniyle hem vatandaşların hem de esnafların çok daha dikkatli olması gerektiğini belirten Başkan Yücel, “Tüm dünya çok zor bir sınavdan geçiyor. Memleketimiz bu süreci çok başarılı bir şekilde geçiriyor. Ancak son dönemde vaka sayılarında da artış var. Antalya ve Alanya bazında bu yükselişe ‘Dur’ demek adına vatandaşlarımızdan ricamız daha çok gayret sarf edelim. Tedbiri asla elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami dikkat gösterelim. Sevdiklerimizin güvenliğini riske atmayalım.” dedi. 

yucel esnaf ziyaretinde 4 e557c

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler