head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece'ye Alanya'nın taleplerini iletti...

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için Ankara'ya giden Başkan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara'da bir takım görüşmelerde bulundu. Başkan Toklu MKYK Üyesi olan Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve Dışişleri Bakanı Başdanışmanı Mustafa İpek ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı'nı ziyaret etti.

TK 2 9c725

Başkan Toklu Bakanlıkta, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile bir araya geldi. Toklu, Alanya'nın sulama ve tarım konusundaki taleplerini Bakan Yardımcısı Işıkgece' ye iletti.

Başkan Toklu ziyareti, "Tarım sektörünün de Alanya’mızda yerini alması, tarım alanlarının daha da büyümesi fazlası ile önem arz etmektedir. Tarım ve sulama hatları ile ilgili yaptığımız çalışma ve bizlere gelen taleplerin sunumunu yaptık. Tropikal iklimi de göz önünde bulundurduğumuz zaman Alanya’da ki verimliliği kullanmamızın ne kadar önemli olduğu aşikardır. Bakanlığımız ile koordineli bir şekilde bölgemiz için çalışmalarımız sürecektir." şeklinde değerlendirdi. 

 

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler