head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Cumhurbaşkanı ve AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede büyük değişiklik yapacağı ve bunun deprem etkisi yaratacağı iddia ediliyor...

-- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

--Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 

--Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,

--Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli,

--Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu,

--Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,

--Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,

--Milli Eğitim Bakanı Ziya  Selçuk'un görevden alınacağı iddia edildi.

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ.3.jpgERDOĞAN df9bf

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınması gözleri yeniden siyasete çevirdi.

Ağbal'ın görevden alınması sonrası AKP'den yeni hamleler geleceği Ankara'da kulislerde yeniden konuşulmaya başladı. Uzun zamandır sadece kulislerde gündemde olan 'Kabine değişikliği' iddiası Ankara siyasetinde de konuşulmaya başladı.

FAHRETTİN KOCA VE ZİYA SELÇUK GİDİYOR İDDİASI...

Konuşulan iddiaya göre, daha önce gündeme istifa ettiğine dair konuşmalarla  gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un koltukları sallantıda. 22 Mart Pazartesi günü bu isimler ile vedalaşılacak.

Bu iki ismin yerine gelecekler noktasında kulislerde bir çok isim konuşuluyor.

 KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ.2 5dd9e




BERAT ALBAYRAK GERİ DÖNÜYOR MU?
Ankara'da kapalı kapılar ardından konuşulan bir diğer konu ise Naci Ağbal'ın görevden alınmasının ardından eski ekonomi politikalarına dönüş için Berat Albayrak'ın geri dönüp dönmeyeceği.

Son dönemde siyasette en tartışmalı isim olan Albayrak'ın Cumhurbaşkanlığı'nda bir konuma veya doğrudan yeniden Maliye Bakanlığı konumuna gelebileceği söyleniyor.

Bir şekilde Ak Parti'de ön saflara dönmesi beklenen bir diğer isim ise Binali Yıldırım. Yıldırım'ın Cumhurbaşkanlığı Danışmanı görevi almasına hala kesin gözü ile bakılıyor. 

 

 

 

 

 

 

 HABER: İbrahim AKDAĞ

 

Gazeteler