head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 13. Büyük Kurultay’da; 2023’te lider ülke Türkiye idealini gerçekleştirecek olan kadroların oluştuğunu söyledi... 

MHP--Milliyetçi Hareket Partisi’nin  13. Büyük Olağan Kurultayı’nı değerlendiren Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önemli mesajlar verdiğini söyledi.

Türkdoğan, “Özellikle cumhuriyetin yüzüncü yılına giden süreçte 2023’te lider ülke Türkiye idealini gerçekleştirecek olan kadroların oluştuğu bir kurultaydı. Yine genel başkanımız Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleştirilmesi için mücadele vermemiz gerektiğini de ifade etti. Her türlü iç ve dış unsura, terör örgütlerine, emperyalist dış güçlere karşı, Cumhur İttifakı’nın milletten güç aldığını ve 2023 hedefimize de birlikte yürüyeceğimizi, 2023 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nın ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayının cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacağını ifade etti. Bütün delegasyonumuz, katılımcılar, davetliler, bizler de dahil korona virüs testlerimizi yaptırdık. Delegasyonumuz içerisinde 36 delegemiz korona virüs testlerimiz pozitif çıktığı için oylarını kullanamadı. Bunun haricinde kurultayımıza katılan bütün delegemiz genel başkanımız Bahçeli sadakatle, inançla bir irade ortaya koydu. Bizler de her zaman ifade ettiğimiz gibi başbuğumuzun izinde, liderimizin emrinde olmak kaydı şartıyla liderimize bir kez daha büyük kurultay delegesi olarak Alanya delegasyonumuzla birlikte oy vermek nasip oldu” diye konuştu. Kurultayda Bahçeli’nin MHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) Antalya’dan yakinen tanıdıkları ve geçmiş dönemlerde de birlikte mesai yaptıkları isimleri görevlendirdiğini dile getiren Türkdoğan, “Antalya milletvekilimiz ve MYK üyemiz Abdurrahman Başkan yine bu dönem MYK üyesi olarak genel başkanımız Bahçeli’nin listesinde yer aldı. Yine 23. Dönem milletvekilimiz Hüseyin Yıldız genel başkanımızın tensipleriyle yer aldı. Geçtiğimiz dönem milletvekilimiz olan Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul genel başkanımızın MYK’sında yer verdiği diğer bir isim oldu. Geçtiğimiz dönem il başkanımız Mustafa Aksoy ile İlknur Fidan genel başkanımızın değerlendirdiği isimler arasındaydı. Dolayısıyla Antalya’mıza, Alanya’mıza genel başkanımızın temsil noktasında MYK’da yer vermesinden dolayı MHP İlçe Teşkilatım ve şahsım olarak liderimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Gazeteler