head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Alanya merkez ve kırsalda layıkıyla hizmet edemediğini söyledi. Toklu, “Koltuk kavgaları ve iç savaşlardan hizmete sıra bir türlü gelmiyor” dedi...

BAŞKAN TOKLU: "SORUYORUM, ALANYA'MIZDA MERKEZDE VE KIRSALDAKİ HİZMETLERİNİZ NELERDİR?"

CHP’nin ulusal ve yerel siyasette malzeme arayıp itham, iddia ve yalanlarını sürekli tekrar etmekten yerel yönetimlerini fazlasıyla ihmal ettiğini belirten Başkan Mustafa Toklu, partinin yerel yönetimlerinde ne olup ne bittiği konusunda bihaber olduğunu öne sürdü.

Toklu, “Üstüne üstlük kendi içlerindeki kavgaları çözememişken, bir de iktidara göz dikme cesaretini sergilemeye çalışıyorlar. Kendi belediye başkanları (Muhittin Böcek) Covid-19 hastalığı ile savaşırken, hizmet yerine koltuk kavgasını tercih ettiler” dedi.


"CHP ANTALYA TEŞKİLATI TAM BİR FACİA ÖRNEĞİ"...
Antalya Büyükşehir Belediyesinin kırsaldaki hizmetlerini de eleştiren Toklu, koltuk kavgaları nedeniyle hizmete sıra gelmediğini kaydetti.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Büyükşehirin şu anki hizmetlerine gelince, Alanya merkezde ve kırsalda üstüne düşen hizmet görevini layıkıyla yerine getirmediği gözle görülür bir hal aldı. Koltuk kavgaları ve iç savaşlarından hizmete sıra bir türlü gelmiyor. Görüyoruz ki CHP’de sular durulmuyor ve durulmayacak. CHP bu bakımdan tam bir facia örneği. İçlerindeki ayıba bakmadan önlerine gelene çamur atmayı, itibar suikastı yapmayı siyaset kılıfıyla örtmeye kalkanların maskelerini elbet bir gün düşüreceğiz. Kişisel çıkarlar uğruna rant sağlayanlar aslında halkımıza büyük saygısızlık yapıyor. Bırakın ulusal siyaseti, siz elinizdeki yerel yönetimlerinizdeki sulhu sağlayın” diye konuştu. 

 

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler