head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ , parti binasında yaptığı basın toplantısında gündem dair değerlendirmelerde bulundu ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı...

BAŞKAN KARADAĞ 10 ŞUBAT 2021 5GROUP 2 82b82

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ bir soru üzerine,  CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce için ilçe teşkilatında istifa eden partili olmadığını söyledi. 

Yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan  Başkan Coşkun Karadağ, önce esnafın içinde bulunduğu duruma değindi.

BAŞKAN KARADAĞ 10 ŞUBAT 2021 4 GROP 96bfc

"ESNAFIN HALİNİN ÖZETİ ŞU; BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"...

Artık bıçağın kemiğe dayandığını dile getiren CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, esnafın evine ekmek götüremez duruma geldiğini söyledi. Karadağ, “Alacaklılar kapıya dayandı. Merkezi hükümet bu tür konularda esnafımıza destek olmaktan ziyade, üstüne faiz bindirerek borçlandırıyor. Faizle beraber öteleme  esnafın boynunu büküyor. Özellikle kahveci esnafımızın, küçük restoranların, kafelerin, oyun salonlarının ve mini futbol sahalarının tekrar açılması gerekiyor. Mutlaka maske ve hijyen konusunda çok dikkat edilmesi şartıyla esnafa yeniden evine ekmek götürecek olanakları sağlamak mecburiyetindeyiz” dedi.  

BAŞKAN KARADAĞ 10 ŞUBAT 2021 2 5d115

"ÇOK KISA ZAMAN İÇERİSİNDE MONTAJI YAPILACAK"...
 Sık sık araçların uçuruma yuvarlandığı ve geçtiğimiz günlerde Muhtar Yusuf Boz’un isyan ettiği Elikesik Mahallesi’ne bariyer yapılıp yapılmayacağı sorulan Başkan Coşkun Karadağ, konuyu büyükşehir daire başkanlığına yazılı olarak ilettiğini açıkladı. Karadağ, “İnşallah en kısa zaman içerisinde özellikle bariyer konusunda göreceksiniz, bunlar gündeme gelecek ve yapılacak. Ama tabii ki resmiyeti ile olmak mecburiyetinde. Bütün bu sorunların çözümü ise bir yasal prosedür dahilinde. Büyükşehir yapmak mecburiyetinde. Aldığımız bilgiye göre hem Elikesik yolu hem Akçalı yolu hem de Gedevet yolundaki bariyer eksikliklerinin ihalesi yapıldı. Çok kısa zaman içerisinde montajı yapılacak” diye konuştu. 

BAŞKAN KARADAĞ 10 ŞUBAT 2021 3 9e094

"ALANYA’DA  PARTİMİZDEN  CİDDİYE ALINACAK SAYIDA İSTİFA  GÜNDEMDE DEĞİL"...
Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce’nin CHP’den istifası sonrasında Alanya teşkilatında istifa olup olmadığı sorulan Karadağ, sadece bir kişinin genel merkezin tutumunu ve tavrını beğenmediğini söyleyerek istifa ettiğini söyledi.

Başkan Coşkun Karadağ, “Bizim ilçe teşkilatımızdan aşağı yukarı bir yıl içerisinde 16 istifamız e-Devlet üzerinden oldu. Resmi kurumlara girebilmek için siyasi partilerde üyesi olmaması gereken 4-5 istifa eden arkadaşımız var. Bunun dışında Alanya'dan İstanbul'a, Ankara'ya giden 3-4 arkadaşımız istifa etti.  ‘Ben genel merkezin tutumunu ve tavrını vermiyorum’ diyen bir arkadaşımız var. Ona da saygı gösteriyoruz. Elbette ki siyasi düşüncelerini hür şekilde söyleyebilir. Muharrem İnce ile de ortak siyasi buluşması söz konusu olabilir. 3 milletvekili istifa etti. Yine onlarla birlikte çalışacağını söyledi ama Alanya’mızda ciddiye alınacak bir sayı hiçbir zaman gündemde değil” ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler