head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP --Cumhuriyet Halk Partisi Alanya ilçe Başkanı Coşkun Karadağ Yılın son toplantsında da  Ak Parti Hükümetini bir çok konuda uyardı...

 

BAŞKAN KARADAĞ'DAN SATIR BAŞLARI...

 COŞKUN KARADAĞ 30 ARALIK 2020 2 134426246 1313697195678306 64146235812022175 n db8ed

--Aşıyı da maske gibi elinize ,yüzünüze bulaştırmayın..

-- Alanya da esnaf zor durumda,yapacağınız her iyileştirme çalışmasına parti olarak destek veririz..

-- Dünya ve ülkemizi tehdit eden kuraklık tehlikesi sınırlarında Alanya da var..

-- Plansız tarım politikası devam ederse ülkemizde kıtlık olur..

--Asgari ücreti belirleyenlerin geçim dünyasından haberi yok..

--Sivil toplum örgütlerine kayyum atamak,demokrasiyi tamamen yok eder..

 

 

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, pandemi döneminde hükümetin mücadele etmekten çok daha aciz duruma düştüğünü söyledi...

Parti binasında açıklamalarda bulunan Coşkun Karadağ, 2020 yılında birçok felaket yaşandığını hatırlatarak bu yılın Türkiye için iyi geçmediğini söyledi. Turizm ve ekonomiyi olumsuz etkileyen pandemi ile hala mücadele edildiğini dile getiren Karadağ, 2021 yılında korona virüsün son bulması temennisinde bulundu. Karadağ, “Pandemi dolayısıyla verilen hizmetlerde ülkemiz bir kez daha geri plana düştü. Bir kere daha mücadele etmekten çok daha aciz durumlara düştü. Pandemi dönemi içerisinde maske dağıtımını beceremeyen bir hükümet söz konusu. Son günlerde aşı konusu var. Aşının elimize yüzümüze bulaştırılmadan tüm halkımıza ücretsiz ve eşit şekilde ulaştırılmasını temenni ediyorum” dedi.


'HER TÜRLÜ OLUMLU ÇALIŞMAYA VARIZ'...
Pandeminin zamları birlikte getirdiğini aktaran Karadağ, “Pandemi işsizliği, hayat pahalılığını birlikte getirdi. Alanya için de tarımın ve turizmin sendelemesine neden oldu. Turizm emekçileri ile esnaf çok zor duruma düştü. Pandemide yapılacak her olumlu çalışmaya şahsım ve partim adına artı koyacaktır. Bunları yaparken bütün vatandaşlarımıza eşit bir şekilde yapılması dileğinde bulunuyorum” diye konuştu.

 


'ÜLKEMİZİN BAŞINA ÇOK BÜYÜK BELA OLACAK'...
Pandemi döneminde tarım ve turizmdeki plansız gelişmesini eleştirdiklerini hatırlatan Karadağ, “Turizm çalışanları işsiz geliyor. Vatandaşlar kredi kartlarını birbirine aktarmakla geçiniyor. Belki pandemiyi atlatırız ama plansız tarım politikası ileride ülkemizin başına çok büyük bela olacak. Yer altı ve yer üstü kaynaklarının düzenli kullanılmaması birçok felaketi birlikte getiriyor. Bölgemizdeki muz ve örtü altındaki plansız gelişme, su kaynaklarının bilinçsizce kullanılması yavaş yavaş kendisini gösteriyor. Türkiye’deki kuraklık haritasına bakıldığında Alanya da kuraklık haritasının içine giriyor” ifadelerini kullandı. Sivil toplum örgütlerine kayyum atanması kararına tepki gösteren Karadağ, buna karşı olduklarını söyledi. Asgari ücretin 2 bin 825 TL olmasını da eleştiren Karadağ bunu belirleyenlerin halkın geçim sıkıntısını bilmediğini belirtti. 

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler