head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Başkan Muhittin Böcek'in rahatsızlığının ardından yapılmak istenen çirkin çalışmalara dair çok sert bir açıklama ile tepki gösterdi...

 İL BAŞKANI NUSRET BAYAR YAPTIĞI AÇIKLAMADA: 

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek Koronavirüse yakalandığında, vekaleten görevi Mehmet Hacıarifoğlu’na vermiştir.
Tüm Antalya gibi, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Örgütü de Muhittin Başkan’ın bir an önce iyileşip görevinin başına döneceği günü bekliyor.
O gün gelene kadar; vekaleten görevini yürüten Mehmet Hacıarifoğlu, Başkanımızı temsilen belediyeyi yönetmektedir. 

 

ÇİRKİN ELLERİNİZİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜZERİNDEN ÇEKİN...


Ama bazı çıkar gurupları, rantçılar; Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni bir türlü rahat bırakmamaktadırlar.
Çeşitli isimler üzerinden türlü senaryolar üretilerek Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun görev yapması engellenmeye çalışılmakta ve çirkin dedikodulara maruz bırakılmaktadır.
CHP Antalya İl Örgütü olarak Muhittin Başkan’ın almış olduğu karar doğrultusunda görevlendirdiği Mehmet Hacıarifoğlu’nun yanındayız ve her türlü çalışmasına katkı koyuyoruz.
Muhittin Başkan, Hacıarifoğlu yerine bir başka meclis üyesini de görevlendirebilirdi, biz onun da yanında olur, görevini yapması için tüm çabayı harcardık.
Antalya’nın birçok sorunu vardır, hizmet bekleyen ilçeler, köyler vardır, planlaması yapılmış aksamadan yürümesi gereken işler vardır.
Bu arada ise; kentin rantından faydalanmak isteyen güç odakları varlık göstermektedir. Bu güç odaklarının bazı belediye bürokratları ile birlikte hareket ettiğini kamuoyu görmektedir.
CHP Antalya İl Örgütü olarak bu güç odaklarına ve rantçılara geçit vermeyeceğiz!
Büyükşehir Belediye Başkanvekilliğinin tartışılması ve değiştirilmesi yönündeki bütün çabalar; bu rantçılardan ve talancılardan gelmektedir.
Pandemi sürecinde işyerleri kapanan, geçinmekte zorlanan, kirasını, vergisini ödeyemeyen yüzbinlerce insan kamudan hizmet beklerken, rant ve çıkar gruplarının daha fazla kazanacağız diye Büyükşehir Belediyesi üzerinden çevirmeye çalıştıkları senaryolara geçit vermeyeceğiz.
Büyükşehir Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu ile birlikte Muhittin Başkanımızın iyileşip görevini teslim aldığı zamana kadar çalışmalara devam edeceğiz!" dedi

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler