head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Başkan Böcek’in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini açıkladı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, doktorlardan bilgi aldı. Ziyaretin ardından basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başkan Böcek’in durumunun iyiye gittiğini söyledi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Durumunun iyiye gidişi bizim için mutluluk haberi olmuştur. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyor. Hastanenin bütün sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz. Biz her gün her dakika bilgi alıyoruz. Son durumu öğreniyoruz. Doktorlarımız sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği yönünde bilgi verdi. Son derece mutluyuz.” 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler