head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, Taşatan-Köprü Grup yolunda bölge halkının yıllardır beklentisinin ardından başlayan yol çalışmalarını değerlendirdi... 

Köprülü - Taşatan grup yolunda yıllardır yapılmayı bekleyen asfalt ve altyapı çalışması önceki hafta başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprülü Mahallesinde kurulan şantiyeden yürütülen işlerde, önce altyapı ardından 4,5 kilometrelik gurup yolunun asfaltı yapılacak.


AĞUSTOS'TA ASAFALTI DÖKÜLECEK...
Antalya Büyükşehir Belediye ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, yöre halkının yıllardır beklediği hizmetin nihayet gerçekleştiğini ifade etti. Demirci, "Taşatan Yolunun devamı niteliğinde Köprülü'ye kadar giden bir yol. Bu dört buçuk kilometrelik bir kısmı asfalt değildi. Bununla ilgili yoğun talepler vardı. Oranın insanı da çok kullanıyor o yolu. Tabii gelen talepleri ilettik. Gündoğmuş'daki ilçe örgütümüz bu konuları iletti. Herkesin de katkısıyla. Geçen dönem bunun sözünü ilçe belediye başkanımızdan almıştık. Bu döneme de kısmet oldu. Aslında pandemi koşullarında biraz zordu. Ama şu an çalışmalar başladı, devam ediyor. Bayrama kadar inşallah altyapı çalışmaları biter. Bayramdan sonra filler serilir diye düşünüyoruz. Muhtemelen Ağustos sonu Eylül başında da o yol asfalt olarak kullanıma hazır hale gelir" dedi.

Gazeteler