head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

"Turizm kenti Alanyamızda Pandemi süresince turizm esnafının yaşadığı sıkıntılar devam ediyor.Otellerin bir çoğu hala kapalı ve bir çoğu da henüz açılmadı.Turizm sektöründe çalışan işçiler çok mağdur ve en azından onların sigortalarını Hükümet yatırsın ki,bu insanların mağduriyeti bir nebze de olsa bitsin." diyen CHP Alanya ilçe başkanı Coşkun Karadağ;Turizm de çalışanların sesi oldu... 

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI COŞKUN KARADAĞ'IN BASIN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI...

-- "Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde  oluşturulan ekipler ile Alanyamızın kırsalında bile olsa,hemen ekiplerimiz şikayet yapılan yere gidip sinekle mücadele kapsamında ilaçlama yapıyor.Alanya tarihinde bugüne kadar en kapsamlı ilaçlama bu dönemde yapılıyor.yine de şikayetleriniz olursa bizi arayın lütfen."

-- "Türkiye’de Coronavirüs vaka sayısı son günlerde yine arttı. Alanya’mız özellikle dışarıdan gelen insanların çok daha fazla iletişim halinde olduğu bir yer olduğu için herkesin bu konuya çok dikkat etmeleri gerekiyor. Sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor. Maskesiz dışarı çıkılmamasına da dikkat edilmeli." 

--"Temel tüketim maddelerinden vergi alınmasın ve Turizm çalışanlarının sigorta primlerini hükümet karşılasın.hem piyasada bir canlılık,hemde turizm çalışanında ümit olur." 

--Geçenler de bir partili ve kurullarımızda görevli arkadaşımızı yılan soktu.ilk etapda hastane de panzehir olmadığı anlaşıldı.Tüm hastaneler ve sağlık kuruluşları yılan ve akrep sokmalarına karşı panzehir ve serum bulundurmak zorunda olmalıdır." 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler