head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Alanya İyi Parti’de liste kıyımı...


Genel kurul hazırlığı yapan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı , askıya çıkardığı üye listesinde kıyım yaptı. Yücel Apaydın başkanlığındaki İYİ Parti yönetimi, 5 Haziran 2020 tarihinde Yargıtay tarafından onaylanan üye listesindeki 700 kişinin ismini sildi... 

İYİ Parti Alanya ilçe Başkanı Yücel Apaydın Yönetimin yaptığı bu uygulama genel merkez nezdinde  büyük tepki gördü.

Hafta sonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan , İl Başkanı Mehmet Başaran ve Yardımcısı Neşe Toker Alanya’ya gelerek  Yücel Apaydın ve yönetimi ile olağanüstü toplantı yaptılar.

 

İYİ PARTİ LOGOindir c281a


İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANLIĞINDA NELER OLUYOR?
Pandemi süreci öncesi yapılan açıklamalarda, 18 Nisan 2020 de  İYİ Parti İlçe Başkanlığı seçiminin yapılacağı ilan edilmişti.

Aradan geçen zamanda COVİD-19 önlemleri gündeme geldi ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nın genel kurul takvimi değişti. Genel Merkezin teşkilatlar ve aday olacak isimlere yönelik ‘Üye çalışması yapın’ sözü ile çalışmaya başlayan adaylar, partiye üye kaydı yaptırmak üzere girişimlerde bulundular.

İddiaya göre, adaylardan Hilmi Er, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına üye yaptırmak üzere verdiği isimler kabul edilmeyince , genel merkezin kapısını çaldı.

Yücel Apaydın’ın Hilmi Er’e ‘Getirdiğiniz üyeleri yazmayacağım’ sözü üzerine ilçe teşkilatı tarafından üyelikleri kabul edilmeyen 700 kişi genel merkez kararı ile üye olarak kaydedildi.


İYİ PARTİ ALANYA İLÇE YÖNETİMİ ÜYE SİLDİ... 
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda büyük kavgalara neden olan üye listesi parti binasında askıya çıktı.

Askıya çıkan listeleri kontrol eden bir çok üye, e-devlet üzerinde üye görüldükleri İYİ Parti’nin Alanya Teşkilatı’ndaki listede isimlerini bulamayınca itirazda bulundular.

İyi Parti’nin yeni üyeleri isimlerinin Alanya İlçe Teşkilatı kararı ile listeden çıkartıldığını öğrenince duruma itiraz ettiler.

İtirazlar üzerine , Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, İl Başkanı Mehmet Başaran ve Yardımcısı Neşe Toker Alanya’ya gelerek olağanüstü toplantı yaptılar. Genel merkezin uyarısı üzerine, Alanya İYİ Parti ilçe teşkilatı üyeleri yeniden listeye alarak askıya çıkardı.

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler