head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP  Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da Gelecek Partisi’nin gerek kuruluş aşamasında ,gerekse de bundan sonraki siyasi hayatında yanında olacaklarını söyledi... 

Gelecek Partisi Alanya  İlçe yönetimi partiler arası  ilk ziyaretini CHP İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi.

CHP  Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a çiçek takdim eden Gelecek Partisi  Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk ve partililer sonra tanıştı. 

Ziyaret nedeniyle Gelecek Partililere teşekkür eden Başkan Coşkun  Karadağ, “CHP Türkiye’de birçok şeyi ilk olarak hayata geçirmiş bir parti. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de siyasi düşüncelerin hayata geçmesi ve parlamento da yansıması için bundan önceki genel seçimlerde İyi Parti’nin seçime girmesi için bir atakta bulunmuştu. Bu da Türkiye’deki siyasi adımlardan en önemlilerinden bir tanesiydi. Her siyasi parti düşüncesini ve görüşlerini özgürce parlamentoda ve halk üzerinde anlatma hakkına sahip olmalı. Bir takım kısıtlamalar ve engellemeler doğru adım olmayacaktır. Son günlerde Türkiye’de 2 siyasi partimizin genel başkanımızın talimatıyla siyasette yer almaları için elinden gelen her türlü desteği de kendileri sağlayacağını söyledi. Biz de Alanyamızda genel başkanımızın bu talimatı üzerine Gelecek Partisi ile ilgili kuruluş aşamasında, bundan sonraki siyasi hayatta olsun biz de yanında olacağız. Siyasi birlikte omuz omuza, tabiî ki ayrı düşünceler ve görüşlerle birlikte ama birlikte yapacağız” dedi.

 


“ALANYA İÇİN DERTLENEN İNSANLARI BİR ARAYA GETİRDİK”... 


Gelecek partisi Alanya ilçe Başkanı Hüseyin Tuluk da, “Biz de  Alanya’da Siyasi partilere yapacağımız ziyaretlerden ilk ziyaretimizi CHP Alanya ilçe teşkilatına  gerçekleştirdik. Siyasi partiler toplumun her kesimini kucaklaması gereken, görüş ayrılıkları olan ama gönül ayrılıklarını barındırmaması gereken kuruluşlar. Biz de bu çerçevede Alanyamızın sorunlarını, dertlerini dinlemeye, bu dertlerle dertlenmeye, onlarla üzülüp onlarla mutlu olmak için yola çıktık. Gelecek Partisi olarak teşkilat çalışmalarımızla birlikte Alanya’yı seven, Alanya için çalışan, Alanya için dertlenen insanları bir araya getirerek biz de bu demokrasi yolunda Alanya’nın geleceğinin inşası yolunda elimizden gelen gayreti göstermek için çalışacağız” diye konuştu.

Ziyaret sonunda, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun  Karadağ; Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk’a Atatürk portesi bulunan bir tablo hediye etti.

Gazeteler