head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Yılmaz Bağışlar, "Mevcut durumdan kurtulabilmenin doğru yolu üretim ve tasarruftur" dedi...

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayan genç ve başarılı işadamı Yılmaz Bağışlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üretim ve tasarrufa dikkat çekti.

 

CHP'Lİ YILMAZ BAĞIŞLAR'DAN ALANYA'DA ÜRETİM ÇAĞRISI...

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, dikkat çeken paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bu ülke ve bu toplum, her şeyi başarabilecek kaynak ve potansiyele sahip. Kaynaklarımızın ve potansiyellerimizin farkına varacağız ve kendimize her zamankinden daha fazla güveneceğiz.Tüketim odaklı değil, üretim odaklı ekonomik planlama yapacağız. Çalışacağız ve üreteceğiz. Ne üretebiliyorsak onu üreteceğiz. Tarımsal üretim, turizmde hizmet üretimi, sanayi ürünleri, inşaat-konut her neyse, çiviyse çivi, patates ise patates. Banka ve kredilerden uzak duracağız. Mevcut durumdan kurtulabilmenin yolu ve doğru olanı üretim ve tasarruftur. Birlikte başaracağız, güzel günlerde kucaklaşmak dileğiyle."

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler