head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önceki gün gerçekleşen il kongresini değerlendirdi. Parti binasında açıklamalarda bulunan Karadağ, kongrenin şölen havası içinde geçtiğini söyledi...

BAŞKAN COŞKUN KARADAĞ YAPTIĞI AÇIKLAMADA :'Bize yakışan şekilde kongremizi Antalya’da tamamlamış bulunuyoruz. 16 Şubat’ta da kadın kolları seçimlerimizi yapacağız' diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Antalya’da ki seçimlere tam kadro olarak katıldık. 50 delegenin 3’ü kabul edilebilir mazereti nedeniyle katılamadı diğer 47 delege il kongresinde oy kullandı. Bu önemli bir sahiplenme. Alanya’yı da 1 yönetim kurulu, 2 kurultay delegesi olarak temsil edeceğiz” dedi.


'PARTİ OLARAK HER ZAMAN YANINDAYIZ'...
Şimdiye kadar yaptığı görevden dolayı Kumbul’a teşekkür eden Karadağ, "Yeni il başkanı Nusret Bayar ile birlikte partiyi iktidar yapmak için omuz omuza çalışacağız. Bayar’a başarılar diliyorum. Parti olarak her zaman yanındayız” diye desteğini belirtti.

 

coşkun karadağ 29 ocak 2020 84272583 206304317085453 2252553305567789056 n 49e6a
KARADAĞ'DAN AK PARTİ YE TEPKİ...
AK Parti’nin Alanya’daki divan toplantısında Muhittin Böcek’e yapılan eleştirilerde Karadağ’ın gündemindeydi. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın CHP için “Bakanları yok ve Antalya’ya Çivi bile çakmadılar” eleştirisine tepki gösterdi. Karadağ, “Bakanın bir siyasi partinin bakanı olmaktan ziyade tüm Türk halkının bakanı olması bizim dileğimiz” dedi.


'MART AYINDA AÇILIŞINI YAPACAĞIZ'...
Alanya’da yakında Halk Et mağazasının açılacağını söyleyen Karadağ, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in Antalya için vermiş olduğu sözlerden birisi de Halk Et idi. Alanyamızda da Halk Et mağazasının zannediyorsam şubat ayı sonunda veya mart ayı başlarında açılışını yapacağız. Şu an yer tutuldu. Fiziki çalışmaları yapılıyor. Soğuk depolama istasyonları yapılıyor. Halk Et’in Alanya’daki birinci şubesini Cuma Pazarı’nın doğusunda tuttuk. Burası tüm Alanya halkına hizmet vermeye devam edecek. Halkımızın daha ucuz, kaliteli et yemesini temin etmeye çalışacağız. Büyükşehir daire başkanlarımızdan aldığımız sözlerden birisi de bu çalışmayı Mahmutlar’da da yapmayı düşünüyoruz. Burada da yer araştırmasına başladık. Üçüncü istasyon olarak da Konaklı da planlarımız dahilinde” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler