head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın,  haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalar yaptı...

İŞTE BAŞKAN YÜCEL APAYDIN'IN SÖZLERİNDEN SATIR BAŞLARI...

--Ak Partililer halkımıza "beraber yürüdük biz bu yollarda.."dedi ama halkın intiharlarını görmedi.

--Ak Parti Hükümeti 5 milyon Suriyeliyi doyurdu da,bir üniversite öğrencimizi sibel'i sahiplenemedi.

-AK Parti Hükümeti Yandaşlarının Trilyonlarca borcunu sildi ama vatandaşı borcundan dolayı mahpus damlarına atmayı biliyor.

--Alanya'nın Demirtaş mahallesinde yeni yapılan köprünün üzerinden su taşıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yenilediği Demirtaş Köprüsü örneğini veren Apaydın "1953 yılında yapılan bu köprünün 1 metre altından geçen su, bu yıl yapılan köprünün 1 metre üstünden geçiyor. İlginç bir durum. Baştan savma yapılan çalışmalar, günübirlik, siyasi ranta dönük uygulamalar büyüyor. Bugün şehrimizi yönetenler gerçekten vizyonsuz, öngörüsüz"

--Ak Parti Hükümeti çok duyarsız ve Alanya Belediye başkanı vizyonsuz.

 

YÜCEL APAYDIN 10 KASIM 2019 2 78689086 541775630011130 2905673584812752896 n 18f52

İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANI YÜCEL APAYDIN, ÜLKE VE ALANYA GÜNDEMİNE DAİR YİNE SERT ELEŞTİRİLERDE BULUNDU...

Başkan Yücel  Apaydın, basına yaptığı açıklamalarının devamında: "Halk artık ekonomide dar boğazı da aştı. Hayat şartlarını gerekçe göstererek intihar eden vatandaşlarımız, gençlerimiz, 82 milyonluk bir ülkenin acısı ve yönetenlerin de ayıbıdır. Ülkemizde ekonomik krizin derinleşmeye başladığı son günlerde, vatandaşlarımız iyice zorlanmaktadır. Kanala harcayacak, yandaş şirketlerin borcunu silecek güçlerini; vatandaşların geçim sıkıntılarını çözmeye, asıl mağdurun yanında olmaya kullansalar keşke. Programlarda, konuşmalarında ülkeye hayali ekonomi mükemmelliği çizenlerin, açlıktan ve borçtan intihar edenlere gözleri kör, mutfakta, cepte, yürekte yangın var diyenlere de kulakları sağır bir hale gelmiştir. Ama unutmasınlar ki, bugünün bir de yarını var! Az yiyin efendiler dedik. Bizde diyet bu, böyle yeriz dediler. Ama halk bu sofrayı, sadece efendilerin doyduğu sofrayı sevmedi. Beraber yürüdük biz bu yollarda dediler. Yolda yürüdükleri vatandaşların karnından gelen açlık seslerini duymadılar. Sağır oldular. Duyun efendiler! Sizinle halk artık yol yürümeyecek. Rantlarınızda, yandaş seviciliğinizde, paragöz halinizle, aç kalmak ömrü uzatıyor haberlerinizin altında ezileceksiniz.
Evet gelelim Alanyamıza, 6. Geleneksel Sapadere Kanyonu ihalesi hayırlı ve uğurlu olsun. Biliyorsunuz ki 2018’den bu yana ihalemiz geleneksel olarak açılıyor. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen ihale etkinliğinde aradığını bulamayan, bir türlü yapacaklarını denk getiremediği için ihaleyi tekrar açan Alanya Belediyesi, bu ihalenin 7. Geleneksel Şenliği’ni (!) düzenleyecekler mi? Bugün göreceğiz. Umuyoruz ki ranta kurban edilen vatandaşın hakkını koruyarak, "Vay yakınımdı, vay kardeşimdi” laflarının bir kenara bırakıldığı bir ihale olur ve hakkı olan, doğaya saygısı olan birine Sapadere emanet edilir.
Halkı düşünmeyenlerin yanında, halkı düşünenlerin de olduğunu dünden itibaren Alanya’mızda uygulamalı olarak görmeye başladık. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Alanya-Mahmutlar-Kargıcak arasındaki ulaşım problemini çözdü. Artık Dinek’ten Kargıcak’a kadar vatandaşlarımız tek hat ile ulaşımlarını sağlayabilecekler. Ulaşımla ilgili sorunları çözmek için ellerinden gelen gayreti göstereceğine söz veren ve sözünde duran Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını ivedilikle çözen belediyecilik anlayışını Alanya’da alınan kararla da göstererek halkımız oldukça memnun oldu. Artık Alanya’da taşıyan da taşınan da memnun olacak." dedi.

 

YÜCEL APAYDIN 10 KASIM 2019 3 80635474 542859519897540 5378946187434917888 n 4f23e

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler