head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe kongresinin 29 Aralık Pazar günü saat 10.00'da başlayacağını duyurdu...

CHP’nin 37. Olağan Genel Kurulu çerçevesinde, Antalya İl Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre; CHPAlanya  İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 29 Aralık Pazar günü saat 10.00'da Alanya Kültür Merkezi A Salon'da gerçekleşecek.

Genel kurula tüm delegeleri ve partilileri beklediklerini söyleyen Mevcut ilçe başkanı Coşkun  Karadağ, “Demokrasinin gereği olan seçimlerimizi sorunsuz bir şekilde yerine getireceğiz. Tüm aday arkadaşlarımıza başarılar dilerim Kongremiz partimize hayırlı olsun” dedi.

COŞKUN KARADAĞ SEÇİMDE OLDUĞU KADAR ,SLOGANDA DA İDDİALI...

Seçime iki hafta kala sosyal medyadan grup oluşturan CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, kendisine seçtiği sloganı da açıkladı. Karadağ, “İktidar yolundaysan Coşkun’u kaybetme!” sloganıyla seçimlere gireceklerini kaydetti.

Mevcut başkan Coşkun Karadağ'ın bu seçim sloganı ,Partilileri başta olmak üzere her kesimden beğeni aldı ve çok sempatik ve iddialı bulundu.

 

 

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler