head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

İYİ Parti Alanya  İlçe Teşkilatı,Bugün Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Neşe Toker’i ağırladı...

Dr.Neşe Toker'i , parti binasında yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. 

Toplantının açılış konuşmasını İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın yaptı. “İyi Parti kurulduğu günden bu yana güçlenerek yoluna devam ediyor” diyen Apaydın, ”Şu anda geldiğimiz noktada teşkilatlanma anlamında özellikle üye kaydı ile ilgili çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Bu kapsam da il başkanımız her teşkilatımızı, her ilçemizi olduğu gibi Alanya’yı da ziyaret ettiler görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

toker iyilerde toker ruzgari 70c2b c00c0
‘KURUMSALLAŞMAMIZI TAMAMLAMAK İSTİYORUZ’...


Apaydın’ın ardından konuşan İyi Parti İlçe Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Toker ise, hedeflerinin tüzüğe ve programa uygun olarak, şu ana kadar gerçekleşmeyen Antalya il ve ilçe kongrelerini gerçekleştirmek olduğunu ifade ederek, “Demokratik koşullarda kurumsallaşma yolunda sandıklarımızı ortaya koyarak delegemizi il ve ilçe başkanımızı seçerek kurumsallaşmamızı tamamlamak istiyoruz. Seçimler yapılıncaya kadar geçici bir yönetimiz, amacımız asil olan yönetime görevi devretmek“ şeklinde konuştu.


ŞEHİR HASTANELERİ TAM BİR TRAMVA...


Şehir hastanelerine de değinen Toker, ”Dünyada büyük hastaneler terk ediliyor, çünkü büyük hastaneler de lokasyon ve alt Yapıya kadar pek çok problem yaşanıyor” dedi. Tüm gelişmiş ülkeler de hastanelerin ulaşımı kolay, ufak birimlere dönüştürüldüğünü söyleyen Toker, ”Maalesef biz şehir hastaneleriyle tüm dünyanın 20 yıl önce yaptığını yapmak konusun da ısrar ediyoruz. Asla yürümeyecek bir model, hiçbir derde deva değil. Hastanenin büyüklüğü yüzünden komplikasyon yaşamış ve ölmüş hastalarımız var” dedi.

 

 

HABER: Ayten Yılmaz

Gazeteler